Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Ο Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε με τον Προσωπάρχη του Κρεμλίνου και όχι με τον Πούτιν!

Πανομοιότυπα τα ρεπορτάζ για την επίσκεψη Σαμαρά στη Ρωσία σε όλα τα ακροδεξιά, εθνικόφρονα και δεξιά sites και blogs. Γι' αυτό και φαίνονται ...


κατασκευασμένα, ψεύτικα και ευθυγραμμισμένα. Στην ίδια γραμμή ακριβώς κινήθηκε και το «ΒΗΜΑ» του Πατέρα Ψυχάρη με την αντίστοιχη … θριαμβολογία για την «επιτυχία Σαμαρά»! Τα ρεπορτάζ στήθηκαν στη Συγγρού και προσαρμόστηκαν στο ύφος του κάθε μέσου.
Δόθηκε έμφαση στην συνάντηση με τον Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών Κύριλλο και φυσικά στη συνάντηση με τον Πούτιν, που αμφισβητείται λόγω απουσίας φωτογράφησης του γεγονότος και λόγω των φτηνών δικαιολογιών που δίδονται από πλευράς Συγγρού.
Το ραντεβού πάντως όπου πράγματι συζητήθηκαν οι ελληνορωσικές σχέσεις ήταν αυτό με τον Προσωπάρχη του Κρεμλίνου (κάτι σαν καμαρότος του πρωθυπουργού) Σεργκέι Ιβανόφ, το οποίο και πράγματι διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα. 
Εδώ συζητηθήκαν όλα όσα αποδίδονται στην «συνάντηση Πούτιν - Σαμαρά», που δεν έγινε και αν έγινε, κράτησε πολύ λίγο αφού είχαν όλα συζητηθεί στο ραντεβού με τον Προσωπάρχη, ο οποίος αφού αξιολογήσει ενημερώνει τον πρωθυπουργό του, για να μη χάνει το χρόνο του ο Πούτιν με αστείους επισκέπτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια :