Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Σήμερα το απόγευμα το νέο ραντεβού Παπαδήμου με τους πολιτικούς αρχηγούς

Κρίσιμο θεωρείται το επόμενο 48ωρο για την πορεία του PSI και τη νέα δανειακή σύμβαση με δεδομένη και τη σκληρή στάση της τρόικας ιδιαίτερα στο ...


θέμα των εργασιακών σχέσεων.

Ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος συναντάται στις 6 το απόγευμα με τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνησή του, ενώ παράλληλα συνεχίζονται και οι διαπραγματεύσεις για το «κούρεμα» του χρέους.

Για το PSI, ο πρωθυπουργός συναντήθηκε και την Παρασκευή με τον Τσαρλς Νταλάρα και αναμένεται να έχει νέα συνάντηση το Σάββατο, στις 2:30.

Δήλωσε πάντως αισιόδοξος ότι η συμφωνία θα ολοκληρωθεί «εντός των επόμενων ημερών».


Μετά τη συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς ενδέχεται να υπάρξει νέο ραντεβού του πρωθυπουργού με την τρόικα προκειμένου να έχει μια συνολική εικόνα για την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες τη Δευτέρα.

Ο πρωθυπουργός επιδιώκει να αποσπάσει τη δέσμευση των πολιτικών αρχηγών πάνω στο νέο δανειακό πρόγραμμα, καθώς και στις απαιτήσεις που θέτουν οι δανειστές της χώρας ως προϋπόθεση γι' αυτό.

Προς το παρόν, δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες ότι θα γίνει έκτακτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, είτε το Σάββατο, είτε την Κυριακή

Δεν υπάρχουν σχόλια :