Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Η μάχη του Πάγκαλου με τη… χοληστερίνη και τα τριγλυκερίδια

Αυτή τη φορά έπιασε η προσπάθεια του Θόδωρου Πάγκαλου και η δίαιτα στην οποία υποβάλλεται έχει θεαματικά αποτελέσματα.
Τον τελευταίο χρόνο ο αντιπρόεδρος της ...


κυβέρνησης είχε καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να χάσει κάποια κιλά αφού και οι αιματολογικές εξετάσεις που είχε κάνει πέρυσι κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικές ήταν για την πορεία της υγείας του.

Φαίνεται όμως ότι κάποιο... καμπανάκι χτύπησε στον οργανισμό του κ. Πάγκαλου και έτσι το πήρε απόφαση. Στο γραφείο του στην οδό Ζαλοκώστα αυτό είναι που απασχολεί τους πιο στενούς συνεργάτες του.

Όπως μάλιστα είναι σε θέση να γνωρίζει το diktionews.gr υπάρχουν συγκεκριμένες γραμματείας του οι οποίες ασχολούνται με την καθημερινή διατροφή του. Έτσι τα υπερμεγέθη σάντουιτς που έτρωγε κατά τη διάρκεια της ημέρας έχουν αντικατασταθεί με άλλα μικρότερα και με πιο υγιεινά «γεμίσματα» αφού τα πολλά λιπαρά αποτελούν πλέον παρελθόν για τον αντιπρόεδρο.

Τα αποτελέσματα της δίαιτας είναι θεαματικά ιδιαίτερα τις τελευταίες εβδομάδες. «έχεις πέσει τουλάχιστον τρία νούμερα στα ρούχα» παρατήρησαν φίλοι του αντιπροέδρου που έχουν την ευκαιρία να τον βλέπουν από κοντά αρκετά συχνά. Πάντως και για όλους εμάς τους κοινούς θνητούς που έχουμε τη δυνατότητα να θαυμάζουμε τον κ. Πάγκαλο μόνον από τις τηλεοράσεις, η διαφορά είναι εμφανής.

Το θέμα βέβαια είναι ότι η θεαματική διαφοροποίηση της σιλουέτας του αντιπροέδρου θα πρέπει να συνοδεύεται και από ανάλογες αλλαγές στις αιματολογικές εξετάσεις του στις οποίες θα υποβληθεί περί τον Απρίλιο.

Εάν η χοληστερίνη και τα τριγλυκερίδια παραμείνουν στα ύψη – όπως πέρυσι – ο αντιπρόεδρος θα πρέπει να καταβάλει ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια και να περάσει ακόμη δυσκολότερες ώρες στη μάχη που δίνει για... επιβίωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια :