Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Ευτυχώς ένας μεγάλος συγγραφέας ο Πέτρος Τατσόπουλος έβαλε στη θέση του τον "Πιτσιρίκο"!

Κάποιος έπρεπε να απαντήσει κάποτε στις ύβρεις, τους λεκτικούς προπηλακισμούς και τα "κόπρανα" που εκτοξεύει ανεξέλγκτα ο … Πιτσιρίκος! Και η απάντηση ήρθε από τον ...



μεγάλο, σύγχρονο Έλληνα συγγραφέα, τον Πέτρο Τατσόπουλο. Σε κείμενο που αναρτήθηκε στο blog του Πιτσιρίκου με τον γλαφυρό τίτλο «Οι πιο πουτάνες από τις πουτάνες». Κάπως έτσι ικανοποιεί τους αναγνώστες του ο κύριος! Με «σκατά» και «πουτάνες»! στο άρθρο αυτό αναφέρεται «ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ με τους συγγραφείς που χρηματοδοτήθηκαν ή χρηματοδοτούνται από την Siemens» και υπονοεί κάποιους με μεταφορές και παρομοιώσεις!
Οπότε οργισμένος ο Πέτρος Τατσόπουλος απάντησε στο Facebook:
«ΠΡΟΚΑΛΩ τον ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ να δημοσιεύσει ΤΗ ΛΙΣΤΑ με τους συγγραφείς που χρηματοδοτήθηκαν ή χρηματοδοτούνται από την Siemens. Στο κείμενό του "φωτογραφίζει" αλλά δεν κατονομάζει όσους συγγραφείς μετέχουν στην αυριανή εκπομπή του …. "δημοσιογράφου που ξεκίνησε από τον Ριζοσπάστη"- Παύλου Τσίμα και που, διόλου τυχαία, στράφηκαν σχεδόν όλοι εναντίον του για το πρόσφατο κατάπτυστο κοπρολαγνικό κείμενό του: τον Πέτρο Μάρκαρη, τον Αύγουστο Κορτώ, τον Χρήστο Χωμενίδη κι εμένα. Τον ενημερώνω ότι, αν δεν πετάξει αμέσως τη λάσπη από πάνω μου, θα του τραβήξω εγώ προσωπικά μια αγωγή που θα την πληρώνει έως ότου... ενηλικιωθεί και δεν θα δεχτώ κανένα εξωδικαστικό συμβιβασμό, ούτε την ετεροχρονισμένη συγγνώμη του. ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΠΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ».

Μέγας Τατσιόπουλος. Ευχόμαστε να τηρήσει την υπόσχεση που δίνει στο κείμενό του και επιτέλους κάποιοι αρουραίοι να τιμωρηθούν. Η υπόσχεση που δίνει αφορά το ήθος, την τιμή και τις παραδόσεις,  όλων των Ελλήνων. Ευχόμαστε η τρομοκρατία να μην περάσει και αυτή τη φορά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :