Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Η Ντόρα Μπακογιάννη στο στόχαστρο της Νέας Τρομοκρατίας

Συνέχεια στο επεισόδιο του περασμένου Σαββάτου δίνουν οι “Κάποιοι Αναρχικοί από αυτούς που επιτέθηκαν στη  Ντόρα Μπακογιάννη” με ανάρτησή τους στο indymedia, τον

“…Αποφασίσαμε άμεσα μαζί με συντρόφους μας αναρχικούς και άλλους συναγωνιστές, ότι οφείλαμε να δώσουμε μία ελάχιστη απάντηση για την “τιμή” που μας έκανε να μας επισκεφτεί.

Το ποιόν της εν λόγω κυρίας, καθώς και της οικογένειας της, είναι γνωστό σε όλους και δε θα αναφερθούμε περαιτέρω. Κατευθυνθήκαμε λοιπόν προς την είσοδο του χλιδάτου εστιατορίου “Λούκουλος”, στέκι κυρίως μεγαλοαστών και ξιπασμένων νεόπλουτων, γύρω στους 40 συντρόφους.”

“Το αποτέλεσμα ήταν να σπαστεί η βιτρίνα και όλο το σκυλολόι τους να κλειστεί έντρομο μέσα. Αποχωρήσαμε συντεταγμένα όταν εμείς το επιλέξαμε, ακριβώς όπως όταν είχαμε εισβάλει στην αρχή.”

“Θα έπρεπε ήδη να γνωρίζουν οι καταστηματάρχες ότι αν επιλέγουν να φιλοξενούν τέτοια καθάρματα, είναι πολύ πιθανό να συμβαίνουν αντίστοιχα γεγονότα στα μαγαζιά τους.”

Γυρνάμε πολλά χρόνια πίσω που κάποιοι νοηματοδοτούσαν την ένοπλη βία έναντι των πολιτικών τους αντιπάλων εξυπηρετώντας τα μικροσυμφέροντά τους.

Είναι να γελάει κανείς με αυτους που νομιζουν οτι μια χούφτα τραμπούκοι είναι ικανοί να τρομαξουν μια γυναικα που οι τρομοκρατες της δολοφονησαν τον άντρα.

Άλλωστε η απάντηση δόθηκε από 5.000 κόσμο στο μνημόσυνο του Αυγενάκη την επομένη κιόλας μέρα.

http://www.kontranews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :