Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Όσοι θέλουν αποκαλύψεις, ΔΕΝ θάβουν την αλήθεια κ. Σαμαρά


Ενώ η Επιτροπή για τον έλεγχο «πόθεν έσχες», έλαβε την πρωτοβουλία να ελέγξει τυχών καταθέσεις βουλευτών στην Ελβετία, η ΝΔ δήλωσε ότι δεν πρόκειται να λάβει μέρος.

Η φθηνή δικαιολογία και το ιστορικό του κ. Σαμαρά, δημιουργούν εύλογες υποψίες εις βάρος του.

Από την επικαιρότητα:

Ενώ η Επιτροπή για τον έλεγχο «πόθεν έσχες», έλαβε την πρωτοβουλία να ελέγξει τυχών καταθέσεις βουλευτών στην Ελβετία, η ΝΔ δήλωσε ότι δεν πρόκειται να λάβει μέρος, γιατί θεωρεί ταπεινωτική και παραπλανητική τη διαδικασία. Αντιπροτείνει να περιοριστεί ο έλεγχος του «πόθεν έσχες», ΜΟΝΟ σε όσους διετέλεσαν πρωθυπουργοί, υπουργοί και αρχηγοί κομμάτων.
Σε επιστολή που δημοσιοποιεί ο κ. Τασούλας στην εφημερίδα "Βήμα", ισχυρίζεται ότι «Η αποδοχή μιας τέτοιας πρότασης θα αποτελούσε νέα παγκόσμια είδηση. Θα καταρράκωνε το κύρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου διεθνώς καθιστώντας την Ελλάδα περίγελο του κόσμου, χωρίς τελικά να φωτίσει την αλήθεια για όσους, πράγματι, διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα»
Πηγή: iNews

Δεδομένου ότι στο εξωτερικό δεν έχουν την παραμικρή αμφιβολία ότι η Ελλάδα είναι χώρα διεφθαρμένων πολιτικών, ο ισχυρισμός της ΝΔ μοιάζει με προφάσεις απελπισίας προκειμένου να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος. Η πρωτοβουλία της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής, τουλάχιστον θα καταδείκνυε ότι προσπαθούμε να απαλλαχτούμε από το αμαρτωλό παρελθόν μας.

Ας μη παίζουμε άλλο τις κουμπάρες: Στην ΝΔ ασφαλώς το γνωρίζουν αυτό, οπότε δημιουργούνται εύλογες υποψίες στον Ελληνικό λαό για μία ΑΚΟΜΑ προσπάθεια συγκάλυψης της αλήθειας, εκ μέρους της ΝΔ.

Αν δεν τον πειράζει τον κ. Σαμαρά, εγώ είμαι καχύποπτος μαζί του (και να τον πειράζει, είμαι σίγουρος ότι θα το ξεπεράσει...).

Αναζητώ έρευνες, γιατί δεν έχω στοιχεία για τις υποψίες μου ότι προσπαθεί απελπισμένα να συγκαλύψει τις βρομιές του 1993, όταν "τα είχε πιάσει" από γνωστούς επιχειρηματίες για να ρίξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη, ώστε να αγοράσουν τον ΟΤΕ από την νέα κυβέρνηση (όπως κι έγινε).

Μέρος αυτών των χρημάτων πήγε στην οργάνωση της ΠΟΛΑΝ ανά την Ελλάδα. Αν όχι κ. Σαμαρά, "πόθεν έσχες" χρήματα για την οργάνωση ενός τέτοιου μεγέθους κόμματος;

Συμπέρασμα:

Αν ο έλεγχος περιοριστεί στο βαθμό που ζητάει η ΝΔ, τότε δεν "πιάνει" τον Σαμαρά την πιο ύποπτη περίοδο τυχών συναλλαγής του.

Αυτός που ψάχνει δικαιολογίες μη και ανοίξουν οι λογαριασμοί του κ. Σαμαρά, της κας Μπακογιάννη (που τόσο μέμφεται), του κ. Γ. Παπαπανδρέου, του κ. Καραμανλή, κλπ, είναι αυτός που φοβάται μη μάθει ο Ελληνικός λαός την αλήθεια στις ερχόμενες εκλογές (λέω εγώ).

Αν τελικά δεν ανοίξουν οι λογαριασμοί, τουλάχιστον ας λάβει υπόψη της η κοινή γνώμη ποιος φωνάζει «ανοίξτε όλους τους λογαριασμούς μου και δείτε» και ποιος βρίσκει προφάσεις, "ναι μεν αλλά" και λοιπές δικαιολογίες, ώστε να μένουν για πάντα οι βρομιές στη σκιά και στη συγκάλυψη.

Με κουτόχορτο να ταΐσουν τους κομματικούς εγκάθετους. Ο λαός πλέον έχει γνώση και οι εκλογές ζυγώνουν.


http://grliberal.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια :