Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

«Δεν θυμάται» για το «πολιτικό χρήμα» ο Ελληνοελβετός βουλευτής Ι. Ζησιάδης.

Λέτε να του τράβηξαν το αυτί;
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Ευαγ. Αργύρης κάλεσε τον ελληνοελβετό βουλευτή κ. Ιωσήφ Ζησιάδη να προσέλθει στη Μόνιμη Επιτροπή Οικονομικών για να καταθέσει όσα είπε περί υπάρξεως λογαριασμών σε ελβετικές τράπεζες από πολιτικούς της δεξιάς και του ΠαΣοΚ.

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικος επικοινώνησε ωστόσο μία φορά με τον


ελληνοελβετό βουλευτή, αλλά ο κ. Ζησιάδης του απάντησε ότι δεν θυμάται τι ακριβώς είπε σε τηλεοπτική εκπομπή στο Mega και πως δεν έχει καμία καταγγελία.
Σημειώνεται ότι στην τηλεοπτική εκπομπή είπε ότι από το 2005 οι ελληνικές κυβερνήσεις αποφεύγουν τη συνεργασία με τους Ελβετούς για το άνοιγμα των λογαριασμών και αυτό γιατί οι Έλληνες πολιτικοί έχουν λογαριασμούς σε ελβετικές τράπεζες.

Ο Ιωσήφ Ζησιάδης προς το παρόν δεν έχει δώσει καμία εξήγηση για όσα είπε και δεν έδωσε καμία συνέχεια στο όλο ζήτημα μετά την «πολιτική βόμβα» που έρριξε λέγοντας ότι Έλληνες πολιτικοί των δύο μεγάλων κομμάτων διαθέτουν λογαριασμούς στην Ελβετία.
Είναι ομοσπονδιακός βουλευτής με το κόμμα «Οι Αριστεροί» και είναι επίσης Πρόεδρος της επιτροπής ελληνοελβετικής φιλίας στην ελβετική Βουλή. Κατάγεται από την Κωνσταντινούπολη και διετέλεσε και υπουργός σε ελβετικό καντόνι και λέγεται ότι διαθέτει αμπέλια στην Πάτμο από τα οποία παράγει κρασί.

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Να τον χαίρονται "οι Αριστεροί" που τον ψηφίζουν.