Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

«Ποιος μίλησε; Α, ο Καρατζαφέρης! Δεν έχει καμιά σημασία!»

Τελικά απεδείχθη ότι η Ευρώπη τον σουτάρει!
Και ο "χέρι-χέρι"ό,τι θυμάται  χαίρεται! 

Η Ντόρα Μπακογιάννη στην χθεσινή της συνέντευξη στην εκπομπή «Κοινωνία: Ώρα Mega», υποστήριξε ότι δεν πρέπει «παίρνουμε στα σοβαρά» όσα λένε οι βουλευτές του κόμματος του κ. Καρατζαφέρη σε διάφορα θέματα. 
Ακόμα και όταν παρεκτρέπονται δεν πιστεύουμε ότι τα εννοούν. 
Τους έχουμε συνηθίσει, είναι οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας και συνήθως φίλοι μας.
Για την συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση παραδέχτηκε ότι στην Ευρώπη, στο πρόσφατο συνέδριο των Φιλελεύθερων «έφαγε ξύλο», για το 


συγκεκριμένο θέμα. Ειδικά οι Γάλλοξ είναι πολύ ευαίσθητοι σε θέματα ακροδεξιάς.
Η Ντόρα Μπακογιάννη υποστήριξε ότι εάν η ίδια είχε προβεί σε μία αντισιωνιστική δήλωση όπως αυτές που κατά καιρούς έχει κάνει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, «θα είχαν σηκωθεί και οι πέτρες» αλλά, διευκρίνισε, πως «όταν το έκανε ο κ. Καρατζαφέρης είπαν ''εντάξει, δεν πειράζει''».

Ο Καρατζαφέρης απάντησε χυδαία ως συνήθως και με τον αλαζονικό στόμφο που τον διακρίνει συνεχώς, ότι οι φίλοι της Ντόρας Μπακογιάννη την έχουν εγκαταλείψει ….. στον «σκουπιδοφάγο της απαξίας». 
Η ακροδεξιά βλέπετε έχει εισέλθει στα σαλόνια της εξουσίας οπότε έχει διαφορετική θέαση των πραγμάτων! Τα βλέπει αφ’ υψηλού. Με παντεσπάνι. Τώρα έχει φίλους το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα ΝΔ με την οποία μας ετοιμάζει μια μακρόχρονη νεο-ακροδέξια συγκυβέρνηση!

Η απάντηση βέβαια της Δημοκρατικής Συμμαχίας δεν άργησε να έρθει. Με κάθε σοβαρότητα η Συμμαχία δεν έπεσε στο επίπεδο Καρατζαφέρη:
«Η αλήθεια είναι σκληρή. Η υβριστική απάντηση του κ. Καρατζαφέρη δικαιώνει απολύτως την πρωινή τοποθέτηση της κυρίας Μπακογιάννη. Ισχύει αυτό που έχει πει κάποτε παλιός κοινοβουλευτικός μιλώντας στη Βουλή για ένα βουλευτή που τον εξύβρισε: «Ποιος μίλησε; Α, εσείς! Δεν έχει καμιά σημασία!».

Δεν υπάρχουν σχόλια :