Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Τα πρώτα σύννεφα στην κυβέρνηση Παπαδήμου


Τα πρώτα σύννεφα για την κυβέρνηση Παπαδήμου, τα οποία προκαλούν η αντιπαράθεση μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας με ορίζοντα τις προσεχείς εκλογές, αλλά και το σκηνικό ρευστότητας στην Ιπποκράτους, όπου στο παρασκήνιο συζητείται η διαδοχή του κ. Γιώργου Παπανδρέου, έχουν αρχίσει πλέον να 


γίνονται ορατά. 
Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της Κυβερνητικής Επιτροπής, ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος δεν έκρυψε την όχλησή του για τις δημόσιες αντιπαραθέσεις μεταξύ υπουργών, υπογραμμίζοντας την ανάγκη ομόθυμης στήριξης των κυβερνητικών αποφάσεων.

Λίγο νωρίτερα, είχε υπάρξει πόλεμος δηλώσεων μεταξύ του κ. Δημήτρη Ρέππα και του κ. Γιάννη Μιχελάκη για τον τρόπο εφαρμογής της εργασιακής εφεδρείας. 
Επίσης, κατά τη διάρκεια της συνόδου της Κυβερνητικής Επιτροπής, αναζωπυρώθηκε η σύγκρουση μεταξύ του κ. Χρήστου Παπουτσή και του ΛΑΟΣ –μέσω του κ. Μάκη Βορίδη– για τα θέματα Ναυτιλίας, ενώ υπουργοί του ΠΑΣΟΚ καυτηρίασαν την απουσία από τη συνεδρίαση των κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου και Σταύρου Δήμα, που όμως ήταν απολύτως δικαιολογημένη, καθώς μετείχαν σε Συμβούλια Υπουργών στις Βρυξέλλες. Τέλος, αιχμές για όσους λειτουργούν ως «συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση» άφησε ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, με αποδέκτη όχι μόνον τη Νέα Δημοκρατία αλλά, κατά πολλούς, και στελέχη εντός του ΠΑΣΟΚ.

/ / Καθημερινή / / 

Δεν υπάρχουν σχόλια :