Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Υποψήφιος στη Β Αθηνών με τη Ντόρα ο Ντιανιέλ Μπατίστα

Ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στους φιλάθλους και ιδιαίτερα σε αυτούς του Ολυμπιακού αλλα και της ΑΕΚ θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο της Ντόρας Μπακογιάννη στην Β' Αθηνων. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, πρόκειται για τον ...
παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Ντανιελ Μπατίστα ο οποίος έγραψε ιστορία στο Ελληνικό πρωταθήμα παίζοντας διαδοχικά στον Εθνικό, στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό ενώ ήταν και ο μοναδικός έγχρωμος ο οποίος αγωνίστηκε στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.

Ο Μπατίστα συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα με την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας και συμφώνησε να είναι υποψήφιος βουλευτης στην Β' Περιφέρεια της Αθήνας . Η παρουσία του αναμένεται να ενισχύσει ιδιαίτερα το ψηφοδελτιο της ΔΗΣΥ καθώς ο Μπατίστα είναι από τα πλέον συμπαθή πρόσωπα στον χώρο του ποδοσφαίρου.

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Χάρηκα για τον Ντάνιελ. Τον θυμάμαι απο πιτσιρίκι και ήταν απο τους αγαπημένους μου ποδοσφαιριστές, παρολο που δεν υποστύριζα τις ομάδες που έπαιζε. Ηταν τότε πολυ καλές εποχες για το ελληνικο ποδοσφαιρο και πολυ καλυτερο το θεαμα σε σχεση με σημερα. Του εύχομαι στην πολιτική να έχει το ίδιο επιτυχημένη καριέρα οπως είχε και στο ποδόσφαιρο.