Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Τουρνέ σε ολόκληρη την Ελλάδα ξεκινά η Ελαφρολαϊκή Δεξιά

Κατακόρυφα ανεβαίνει το άστρο του Μανόλη στο στερέωμα της Ελαφρολαϊκής Δεξιάς
Σας έχουμε ενημερώσει για το ρόλο που έχουν αναλάβει οι Ελαφρολαϊκοί, Μανόληδες και Κιουτσούκηδες … Σε διάφορα ρεπορτάζ εμφανίζονται ως ανεξάρτητοι και αυτόνομοι στο εσωτερικό της ΝΔ και το επιτελείο του Αντώνη να μην γουστάρει τόσο ...


ελαφρολαϊκές συνεστιάσεις, γιατί τις βλέπει ανταγωνιστικά και ενδεχομένως να ξεφύγουν από τον έλεγχό τους. Λάθος! Ενεργούν και κινούνται στρατηγικά υπό τις ευλογίες του Αντώνη Σαμαρά.
Σκοπός τους είναι να συντηρούν το αντιμνημονιακό μέτωπο στο εσωτερικό της ΝΔ, αποκλειστικά και μόνο για προεκλογικούς λόγους και να διατηρούν ανοιχτό μέτωπο με την συγκυβέρνηση για να ενισχύεται η άποψη που θέλει τις κυβερνήσεις συνεργασίας να μην δουλεύουν στην Ελλάδα. Μετά την επιτυχία της ελαφρολαϊκής συγκέντρωσης, στο κέντρο «Αντιμνημόνιο», στη Δάφνη δόθηκε το πράσινο φως για τουρνέ ανά την επικράτεια. Μετ α ίδια πλακάτ, την ίδια λαϊκοδεξιά ομάδα και τα ίδια τροπάρια!
Επόμενος σταθμός στα μέσα Ιανουαρίου στο Περιστέρι. Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει. Πρέπει όλοι να αναγνωρίσουν την ύπαρξη της Λαϊκής Δεξιάς στο εσωτερικό της ΝΔ, ως ισχυρή και ιστορική τάση. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι οι Λαϊκοί Δεξιοί περπατούν στο δρόμο χωρίς να φοβούνται και χωρίς να τρώνε γιαούρτια!

Η συγκέντρωση στο Περιστέρι θα γίνει σε χώρο πολύ μεγαλύτερο από της Δάφνης. Σε πολύ μεγαλύτερο κέντρο που να χωρά πάνω από 800 άτομα. Το σίκουελ της σειράς «Η ελαφρολαϊκή Δεξιά ξέρει να διασκεδάζει» πρέπει να είναι πολύ πιο ηχηρό. Να αφοπλίζει όλα τα επιχειρήματα κατά της Δεξιάς και να εδραιώνει την θέση τους στο πολιτικό στερέωμα της Ελλάδας. 
Στο Περιστέρι θα πέσει όλο το βάρος της κριτικής στην συγκυβέρνηση και στο πρόσωπο του Παπαδήμου ως αποτυχημένου και δοτού πρωθυπουργού. Ενδεχομένως ο Παπανδρέου να έχει φύγει από τη μέση, οπότε δεν τους απασχολεί ιδιαιτέρως. Οπότε κεντρικός στόχος της επόμενης συνεστίασης θα είναι ο Παπαδήμος. 
Βασικός στόχος επίσης θα είναι οι μετριοπαθείς του κόμματος και οι … μέτριοι. Κάτι Αντώναροι και Σπηλιωτόπουλοι θα βρεθούν στην μπούκα του κανονιού και θα ξεκινήσει επίσημα πόλεμος άνευ προηγουμένου εναντίον τους, από το Περιστέρι! 
Ο στόχος και πάλι διπλός. Πρώτον να αποδυναμωθεί η ομάδα των Κεντροδεξιών Φιλελεύθερων (οι οποίοι δεν είναι καθαροί και γνήσιοι), με απώτερο στόχο να αποβληθούν από το κόμμα της Δεξιάς και δεύτερον να ενισχυθούν οι λαϊκοδεξιές ανά την Ελλάδα υποψηφιότητες!

Δεν υπάρχουν σχόλια :