Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Αν ο Αντώνης Σαμαράς έχει τάσεις πολιτικής αυτοκτονίας, εμείς τι φταίμε;



Όσο κι αν θέλουμε να πιστεύουμε ότι στο τέλος θα θριαμβεύσει η λογική στο θέμα της υπογραφής Σαμαρά και ο πρόεδρος της ΝΔ θα υπογράψει, η παλαιότερη συμπεριφορά του κ Σαμαρά όσον αφορά το Μακεδονικό (εδώ) μας δημιουργεί σοβαρές υποψίες για το αντίθετο. 
Ο κ Σαμαράς έχει έναν μοναδικό τρόπο να αυτοπαγιδεύετε και στο τέλος να τα διαλύει όλα και να γκρεμίζεται και ο ίδιος μαζί.
Κάπως έτσι ο Αντώνης Σαμαράς είχε μπλεχθεί σε εκείνη την
 τυφλή απαίτηση όσον αφορά το όνομα της ΦΥΡΟΜ – να μην έχει η Φυρόμ κανενός είδους συνθετικό της μακεδονίας-  και στο τέλος αναγκάστηκε να ρίξει την κυβέρνηση και να εξαφανιστεί από την πολιτική ζωή για 16 χρόνια.
Βέβαια μαζί με το δικό του δράμα, βίωσε και η χώρα έναν ασύλληπτο διασυρμό που ακόμα δεν έχει τελειώσει. Όπως είχε πει και ο κ Χατζηγάκης, “τον κ. Σαμαρά τον έχει πληρώσει ο ελληνικός λαός με το Σκοπιανό, 20 χρόνια τώρα και ακόμα δεν έχει δοθεί λύση” (εδώ)
Με την επίμονη άρνησή του στο θέμα των υπογραφών, ο κ Σαμαράς κινδυνεύει να χρεωθεί προσωπικά ο ίδιος την παύση πληρωμών και να εξαφανιστεί απο τον πολιτικό χάρτη για πάντα.
Βέβαια το κακό είναι πως μαζί με την εξαφάνιση Σαμαρά, θα εξαφανιστεί και η χώρα καθώς η μη καταβολή της 6ης δόσης θα οδηγήσει τη χώρα στη χρεοκοπία και στην έξοδο από την ΕΕ.
Συνεπώς, αν ο κ Σαμαράς έχει τάσεις πολιτικής αυτοκτονίας, εμείς τι φταίμε;

Για το θέμα της υπογραφής Σαμαρά διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια :