Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Καραγκιοζιλίκια Σαμαρά . Έστειλε επιστολή στην Ευρώπη, με αστερίσκους! Μια φορά γελοίος, πάντα γελοίος!


Τέτοια καραγκιοζιλίκια είναι ιστορικά πλέον. Ο Σαμαράς πνίγεται στις αρρωστημένες εμμονές του. Με τέτοιες συμπεριφορές πώς να γίνει αποδεκτός από τους ευρωπαίους συμμάχους μας; Αποδείχτηκε περίτρανα ότι είναι … καραγκιόζης. Αναφέρομαι στην γλοιώδη κουτοπονηριά για να μην προκληθεί παρεξήγηση με 


τον αγαπητό καραγκιόζη!
Έσκαβε ένα λάκκο ο Σαμαράς και οι φίλοι του για να χώσουν μέσα τις «δυνάμεις του μνημονίου»! Ξαφνικά βρέθηκαν οι ίδιοι μέσα και ευτυχώς συνεχίζουν να σκάβουν το λάκκο που είναι πλέον ολόδικός του.
Και αυτή η επιστολή χαρακτηρίζει όλους τους παρατρεχάμενους και τους φίλους της Συγγρού. Με γενικολογίες για «τροποποίηση των πολιτικών» και αόριστες ευχές (αυτή η «καταπολέμηση της φοροδιαφυγής» κάνει μπαμ!) οδηγούνται σε νέα πολιτική ήττα και ποιος θα μαζεύει τους φαήλους και τους άλλους εθνοπροδότες; Ευτυχώς τα Ζάππεια, οι επαναδιαπραγματεύσεις, οι αντιμνημονιακές κορώνες και οι Χρύσανθοι έκλεισαν τον κύκλο τους. Δεν πούλησαν στην Ευρώπη αν και περνούσε η μπογιά τους στους εγχώριους λαϊκοδεξιούς.
Έμειναν κάποιοι καναλάρχες με κάποια αδέσποτα νούμερα των δελτίων να αναρωτιούνται για τους κακούς Ευρωπαίους που συμπεριφέρονται τόσο εκβιαστικά στον καημένο τον Αντώνη! Σάμπως όλοι τους, με τον Σαμαρά αρχηγό, δεν εκβίαζαν την Ευρώπη και το ευρώ;
Όλοι κατάλαβαν ότι ο Σαμαράς έπαιξε σκληρά επικοινωνιακά παιχνίδια κι’ έχασε. Ακολούθησε τα ακροδεξιά σταγονίδια κι’ έπεσε στο λάκκο με τα παλούκια. Μαζί με τους μανώληδες, τους σταϊκούρες, τους λαζαρίδηδες τους μιχελάκηδες και όλους τους μέτριους!
Ο ηγετικός πυρήνας της ΝΔ έπαθε μεγάλη ζημιά και αποδεικνύεται για άλλη μια φορά το χαμηλό ήθος που τους χαρακτηρίζει. Δεν μπορούν να το χωνέψουν.
Αδυνατούν να πάρουν ξεκάθαρες θέσεις, κρύβονται πίσω απ’ το δάχτυλο τους και είναι βουτηγμένοι σε μια εθνικιστική κατάθλιψη.
Μια φορά γελοίος πάντα γελοίος!
Όπως τραγουδάνε και οι "Ράδιο Αρβύλα" ... :
"Τι μούτρα είναι αυτά?
Αντωνη Σαμαραααά
Τρομαζεις τα παιδια!
Αντωνη Σαμαραααά"

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Σαν τον Αντρέα που έβαζε "αστερίσκους", λες και τους διάβαζε κανείς, στις αποφάσεις του ΝΑΤΟ κι εδώ οι κάφροι του πανηγύριζαν για τη μεγάλη νίκη του απατεώνα.

Η ΝΝΔ είναι πλεον και επισήμως το νέο ανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ του '80. Άντε και με Λιβάνη και Κουρήδες στο πλευρό πάμε για το νέο σύνθημα:
Αντρ...εεε Αντώνη ζεις εσύ μας οδηγείς.