Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Ο πολιτικός φίλος Φαήλος ξέρει που βρίσκονται τα λεφτά, όπως η θεία Όλγα!

Οδηγίες προς «λαϊκούς» ναυτιλλόμενους δίνει ο πολιτικός φίλος του Σαμαρά για καιρούς χρεοκοπημένους και με ιδεολογίες υπερπατριωτικές που έχουν πτωχεύσει και είναι επικίνδυνες στις μέρες μας, όπως ήταν πάντοτε. Στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.
Φανερά στριμωγμένος και σχεδόν σε 


κάθε ερώτηση απόφευγε να απαντήσει επί της ουσίας. Ξέρει από μπουγάδες με το χέρι, ο Φαήλος.
Χωρίς βέβαια να «θέλει να το συζητήσει άλλο» και σε όποιο θέμα ζορίζονταν παρέπεμπε στον Αρχηγό και στην πατριωτική βάση του κόμματος, που ορίζεται σε κάτι ακροδεξιό κατά τον Φαήλο. Είναι άνθρωποι που γουστάρουν να προσκυνάνε όλη μέρα τον Αντώνη και να κάνουν όλη μέρα εν δύο κάτω, λες και βρίσκονται σε λόχο. Είναι μάλιστα ιδιαιτέρως υπερήφανοι που αγαπάνε την πατρίδα του Φαήλου και είναι στρατιώτες της παράταξης! Οι υπόλοιποι είναι προδότες και τους περιμένει οργή και Γουδί, μια και ο Φαήλος περπατά στο δρόμο και δεν του πετάνε γιαούρτια (ακόμη, γιατί σε λίγο δεν θα ξέρει από που του έρχονται!)!
Αυτή η βάση της λαϊκής δεξιάς, όπως ορίζεται από τους ακροδεξιούς αντινιούσηδες, παραπέμπει σε κάτι το μεταφυσικό και άσχετο με την πραγματικότητα. Οι λαϊκοί ξέρουν από πατριωτικούς κόκκους με μπλε κλερ! Σε ξασπρίζουν θες δε θες. Έτσι θα πούμε και τον Αντώνη πρωθυπουργό. Θέμε δε θέμε!

Παρατηρείστε ότι η λαϊκή βάση της Δεξιάς ερμηνεύεται όπως γουστάρουν οι φίλοι του Αντώνη Σαμαρά μια και τελικός σκοπός τους είναι να «δικαιωθούν» ιστορικά, κάτω από τη σημαία "του ηγέτη" ! Έπειτα από μεγάλες περιπέτειες που έβαλαν τη χώρα όποτε προσπάθησαν να κυβερνήσουν τη χώρα μας στο παρελθόν αλλά και στις μέρες μας με την πλήρη άρνηση στο μνημόνιο, στα δάνεια και με την πλήρη αμφισβήτηση της θέσης της Ελλάδας στην Ευρώπη.
Εκεί που την πάτησε ο Φαήλος ήταν στο σημείο που επέμεινε ότι θα μας δώσουν τα λεφτά οι Ευρωπαίοι και μας κάνουν πλάκα (είναι ηλίθιοι στην Εσπερία και οι «φίλοι» είναι ξύπνιοι με τσαγανό και μπέσα που θα την φέρουν στα κουτόφραγκα, χωρίς ν' αλλάξουν τα πουκάμισά τους!) και λίγο παρακάτω παραδέχεται ότι «δεν έχουμε» άλλο τρόπο από τη σύναψη των δανείων!

Στη Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχουν τάσεις και στάσεις. Όλοι το ίδιο τρελοί είναι! Πρέπει όλοι να σέβονται την ιεραρχία και να πειθαρχούν στον Αρχηγό. Λες και βλέπεις πολιτικό θρίλερ με «ψυχώ» προεκτάσεις.

Συμπέρασμα: ο Αντώνης είναι αυτοδύναμος (έρχονται νέες δημοσκοπήσεις από τον Βερναρδάκη, τον "ΕΤ"  και τα «Επίκαιρα») και ο Κυριάκος με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο είναι το ίδιο στρατιώτες στην ιδεολογία του εθνολαϊκισμού που υπερασπίζονται τα ακροδεξιά σταγονίδια στην πατρίδα του Φαήλου! Προσωπικά δεν έχω καμία σχέση με την πατρίδα «τους». Η Ελλάδα μας βρίσκεται πολύ ψηλότερα από την εθνικιστική τους κατάθλιψη!

Δεν υπάρχουν σχόλια :