Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Το κομπραδόρικο σύστημα ανθίσταται με σημαία τη Λαϊκή Δεξιά!

Το κομπραδόρικο σύστημα ανθίσταται σθεναρά. Με αρχηγό την τάχα μου φιλολαϊκή Δεξιά. Και του ΛΑΟΣ και της Νέας Δημοκρατίας. Και με συνοδοιπόρο την Πασοκική παλαιοκοματκή εφεδρεία.
Βασικό χαρακτηριστικό της μεταπρατικής συνείδησης της αστικής τάξης είναι η παρασιτκή οικονομία.
Τουτέστιν εικονική παραγωγική βάση, Γι αυτό δεν υπογράφει ο



Αντώνης Σαμαράς. Ταμπουρωμένος πίσω από μια δήθεν πατριωτική γραμμή έχει ορθώσει το τελευταίο ανάχωμα διαιώνισης του ίδιου μισο-φεουδαρχικού συστήματος που θεμελιώθηκε από συστάσεως του ελληνικού κράτους και που αποθεώθηκε τόσο από την Καραμανλοκρατία όσο και από του Ανδρέα Παπανδρέου την τάχα μου σοσιαλιστική εξουσία.

Τουτέστιν πλιάτσικο στα ταμεία. Τουτέστιν εκλογική πελατεία. Τουτέστιν κρατικοδίαιτη, καπιταλιστική αδηφαγία. Αυτή η Αγία Τριάδα της ελληνικής εικονικής Οικονομίας. Γι αυτό κυρίαρχο γνώρισμα αυτής της ιδεολογίας είναι η διγλωσσία. Γι αυτό ελίσσονται. Γι αυτό το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η κομματική τους υπόσταση και η νομή της εξουσίας. Ότι αρπάξει ο πισινός τους δηλαδή. Γι αυτό η χώρα έχει φρακάρει. Παράδειγμα; Μα φυσικά η εναλλαγή από την τάχα μου κυβέρνηση σωτηρίας. Ουδεμία, επί της ουσίας διαφορά ανάμεσα στον Παπανδρέου και τον Παπαδήμο.

Τότε γιατί όλη αυτή η φασαρία; Μα φυσικά για αποκαθηλωθεί ο Παπανδρέου και για να εφορμήσει ο Σαμαράς. Τουτέστιν όλη αυτή η αβάσταχη ταλαιπωρία, όλο αυτό το τηλεοπτικό θέαμα, όλος αυτός ο βομβαρδισμός με την απίστευτη εσχατολογία μόνο κα μόνο ως εφαλτήριο της Νέας Δημοκρατίας προς την εξουσία.
Προσέξτε το επιχείρημα των καθοδηγητών αυτής της ιδεολογίας. Δεν πρέπει, λέει, ο Σαμαράς να βάλει την τζίφρα του γιατί αν το κάνει τότε θα ταυτιστεί με το «προδοτικό» ΠΑΣΟΚ η Νέα Δημοκρατία. Επομένως θα καταστραφεί η εναλλακτική λύση του δικομματκού συστήματος κι έτσι η Αριστερά θα λάμψει και ίσως στο άμεσο μέλλον την χώρα θα κυβερνήσει. Δηλαδή το τέχνασμα και όχι η ουσία. Δηλαδή η εικονική και όχι η πραγματική Οικονομία.. Δηλαδή κοροϊδία.

Φράου Μέρκελ please. Χάριν του καπιταλιστικού συστήματος, αφήστε και σε εμάς να κάνουμε παιχνίδια. Μα επιτέλους με ποιον είναι ο Μπαρόζο και ο Ρομπάι; Με την Αλέκα Παπαρήγα; Του απίστευτου; Του παρομοιώδους νεοελλληνικού ζουρλομανδύα. Κάποιος επιτέλους πρέπει να τους τα πει χύμα.
Να αφήσουν τα τεχνάσματα και τα παιχνίδια και να βάλουν σε τάξη όλο αυτό το μπάχαλο και να προχωρήσουν στις βασικές μεταρρυθμίσεις από τις οποίες κρίνεται το μέλλον την ελληνικής κοινωνίας. Βγείτε και πέστε την αλήθεια και αφήστε τα βολικά σας παραμύθια. Που τέτοιο πράγμα. Γι αυτό ακράδαντα πιστεύω ότι είναι ζήτημα χρόνου να βγούμε από την ευρωζώνη και να επιστρέψουμε στην μπομπότα. Γιατί με τέτοια κομπραδόρικη οικονομία και τέτοια τριτοκοσμική ηγεσία εκεί εκεί ως παράρτημα και απολίθωμα του τυμπανιαίου πτώματος της Οθωμανικής Σουλτανίας!

Πτώματα / / Δημήτρης Δανίκας / / στο ΒΗΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια :