Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Έντονα ενοχλημένος ο Νικολά Ζαρκοζί με τον ψεύτη Παπανδρέου

Σαρκοζί, Μέρκελ, Λαγκάρντ αμφισβητούν πλέον
τις ικανότητες και την αξιοπιστία του Γιωργάκη.
Ψεύτη αποκαλεί τον Παπανδρέου ο Σαρκοζί. Παπανδρέου και Μόσιαλος διαβεβαιώνουν τους συνομιλητές τους ότι ο Παπανδρέου είχε «προδιαθέσει» τον Σαρκοζί και την Μέρκελ για το δημοψήφισμα. Ο Σαρκοζί το διαψεύδει χωρίς περιστροφές!
Πως άραγε θα εμφανιστεί ο Έλληνας πρωθυπουργός μπροστά στον Σαρκοζί, όταν



ο Γάλλος Πρόεδρος τον αποκαλεί ψεύτη. 
Το θέμα που δημιουργήθηκε είναι ιδιαίτερα σοβαρό, όσο και αν στην Ελλάδα δεν του δίνουν αντίστοιχη διάσταση τα ελληνικά ΜΜΕ. 
Ο Παπανδρέου έχει απολέσει την προσωπική του αξιοπιστία έναντι των Συμμάχων και Δανειστών μας. 
Προσπαθεί να εμφανιστεί διωκόμενος από Γάλλους και Γερμανούς ένα παιχνίδι που παίζει με κάποια επιτυχία ο συμφοιτητής του Σαμαράς. Γιατί να κυνηγάνε μόνο τον Αντώνη οι Γερμανοί; Ας κυνηγήσουν και τον Γιωργάκη; 
Τους τη χρώσταγε ο Παπανδρέου γιατί δεν τον έπαιξαν στις 26 Οκτωβρίου στις Βρυξέλλες. Οπότε πάει και αυτός στις παραλίες της Αμερικής, που τις γνωρίζει προσωπικά. Είπε να παίξει το παιχνίδι της Αμερικής, η οποία δεν έχει πάψει ποτέ να βλέπει ως αντίπαλο το ευρώ και πολύ θα ήθελε να βλέπει την ευρωζώνη να καταρρέει και τους Ευρωπαίους, ταπεινωμένους να επιστρέφουν στα κλασικά τους νομίσματα.
Άσε που οι συνθήκες μας σπρώχνουν στους Κινέζους και τους Ρώσους που είναι έτοιμοι (λέει) να μας πουλήσουν δολάρια! Πού τα βρήκαν; Μα είναι στο κόλπο των Αμερικάνων που κόβουν χρήμα για να το δώσουν στους ανταγωνιστές μας Κινέζους και Ρώσους, για να μας το μοσχοπουλήσουν και όλοι να κερδίσουν στην πλάτη της Ευρώπης. 
Κόλπο γκρόσο των "χωρών του δολαρίου" με πιόνια του σχεδίου στην Ελλάδα, τον Γιωργάκη Παπανδρέου και τον Αντωνάκη Σαμαρά.

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Νικολά εσύ είσαι ο μεγαλύτερος αρχιψεύτης αφού κορόϊδεψες τον Γαλλικό με τις υποσχέσεις σου!!

Άντε στην Κάρλα σου τώρα και του χρόνου θα πάρεις πόδι ευτυχώς με την διαφαινόμενη νίκη των Σοσιαλιστών!! Τα ίδια θα πάθει και η φίλη σου η Μέρκελ..