Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Στη Νέα Δημοκρατία περιμένουν να κυβερνήσουν για να εφαρμόσουν την Συμφωνία που αρνούνταν μέχρι χθές!

Δεν είναι πλάκα. Από τη Συγγρού διαρρέει ότι δέχονται πιέσεις για να εφαρμόσουν την συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου. 
Ο Σαμαράς μάλιστα είναι «αποφασισμένος να αποτρέψει «τυχοδιωκτισμούς» όπως το δημοψήφισμα»!
Πιστεύουν ότι πολύ σύντομα θα βρίσκονται στο Μαξίμου και χθες υπήρξε και αλλαγή γραμμής στις επαφές τους με παράγοντες του Λαϊκού Κόμματος. Δέχονται απόλυτα να είναι αυτοί που θα 


εφαρμόσουν την συμφωνία με τις Βρυξέλλες. Μόνο για εσωτερική κατανάλωση καταγγέλλουν εντός Ελλάδος τις δεσμεύσεις της χώρας.
Η νέα γραμμή πλήρους σύμπλευσης με τους Ευρωπαίους συνομιλητές τους ήταν αποτέλεσμα διαδοχικών συσκέψεων με το στενό επιτελείο των ακροδεξιών συμβούλων και ακολούθως με τους Αντιπροέδρους Δήμα και Αβραμόπουλο. 
«Εκτίμησαν» ότι η κυβέρνηση καταρρέει και σύντομα θα κληθούν να εφαρμόσουν την «Συμφωνία των Βρυξελλών» και «αποφάσισαν» ότι πρέπει οπωσδήποτε να κυβερνήσουν μόνοι τους για να πετύχει το μίγμα και η συνταγή! 
Δείγμα των «αποφάσεων» θα παρουσιαστεί στη σημερινή ομιλία του Σαμαρά στην Κ.Ο., καμουφλαρισμένο βέβαια με τον απαραίτητο δεξιό λαϊκισμό των σκληροπυρηνικών, για να λένε πάλι ότι «δικαιώθηκε και σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς»!
Περιμένουν βέβαια με αγωνία τα αποτελέσματα των σημερινών πιέσεων που θα δεχθεί ο Παπανδρέου στις Κάννες, στη συνάντηση της G20, όπου έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια :