Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Ο Ευριπίδης στον ΣΚΑΪ:πρώτα θα βγούμε αυτοδύναμοι και μετά θα δούμε πως θα σώσουμε τη χώρα!

Ο εν δυνάμει πρωθυπουργός της Δεξιάς,
Ευριπίδης Στυλιανίδης
Για άλλη μια φορά μας άφησε άφωνους ο Ευριπίδης Στυλιανίδης. 
Πρόκειται για τον τύπο που παρουσιάζεται ως ο επόμενος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας. Ο Μολυβιάτης μάλιστα όπου σταθεί του κάνει μεγάλη αβάντα. «Είναι καλό παιδί» και άλλα κουλά! 
Έχει ήδη αποκτήσει ο Ευριπίδης, το στυλ του «επόμενου»! Δεν παύει όμως να υπενθυμίζει, όποτε τον 


βλέπουμε, την ρηχότητα και επιπολαιότητά του.
Όπως σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ. Διαβεβαίωσε τους ακροατές ότι η επόμενη κυβέρνηση είναι της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα αυτοδύναμη, ενώ για το πώς θα αντιμετωπίσει την κρίση η Νέα Δημοκρατία, έδωσε ρέστε (ως συνήθως): «Αμέσως μετά την αυτοδυναμία της ΝΔ θα δούμε πως θα σώσουμε τη χώρα»! Απίστευτη ατάκα και επιπολαιότητα που δεν δείχνει απλά την επικινδυνότητα της Δεξιάς αλλά και αποδεικνύει ότι δεν έχουν επεξεργαστεί κανένα απολύτως σχέδιο για την αντιμετώπιση της κρίσης. 
Πάνε στο Μαξίμου με βάρκα την ελπίδα. Πλήρες αδιέξοδο! 
Νομίζουν ότι θα τη βγάλουν με Ζάππειο ΙΙΙ ή με συσκέψεις γραφικών ακροδεξιών εξειδικευμένων σε τσιτάτα από την ποίηση του Ελύτη.

Σημείωση: από τον τόσο Ελύτη που τρώμε στη μάπα, ομολογώ ότι έχω απηυδήσει. Οι εργολάβοι της λάσπης και της παραπληροφόρησης ανταγωνίζονται ποιος θα παρουσιάσει περισσότερο Ελύτη, λόγω της «φιλίας» που είχε με τον Σαμαρά. Αντίστοιχες υπερβολές δεν έχουμε ζήσει με τον έτερο νομπελίστα ποιητή μας, τον Γεώργιο Σεφέρη!

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Στις 27 Ιανουαρίου του 2008 ο υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων Ευριπίδης Στυλιανίδης αναπαρήγαγε τον μύθο κατά τη διάρκεια εναρκτήριας ομιλίας του στα πλαίσια ετήσιων μαθητικών αγώνων επιχειρηματολογίας, σε μια προσπάθειά του να αποδείξει την σπουδαιότητα της ελληνικής γλώσσας. Η ομιλία έγινε στον χώρο της Παλαιάς Βουλής και απέσπασε τα επικριτικά σχόλια του τύπου" http://el.wikipedia.org/wi​ki/Hellenic_Quest ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΝΔ