Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Πολύ απογοητευμένος ο Αντώνης με την «υποδοχή» που του επιφύλαξαν στη Θεσσαλονίκη

Πήγε εσπευσμένα στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Αντώνης. Επίτιμος προσκεκλημένος σε μια εκδήλωση της Έλενας Ράπτη, αφιερωμένη στη γυναίκα. Που να ήξεραν ότι τους περίμενε μια μεγάλη έκπληξη. Οι παρόντες ήταν, δεν ήταν 30 και κάτι στελέχη που τον «λατρεύουν», μηδέ του Περιφερειάρχη της καρδιάς μας, του


 Ψωμιάδη, εξαιρουμένου!

Η εκδήλωση της Έλενας κατέληξε σε παταγώδη αποτυχία. Σε φιάσκο! Παρά την πολύ μεγάλη κινητοποίηση ο λαός της Θεσσαλονίκης δεν ήθελε να δει από κοντά τον ίδιο τον Αντώνη! 
Ο Αντώνης και ο Μιχελάκης που τον συνόδευε εκνευρίστηκαν πάρα πολύ με την ….. «υποδοχή»! Ήθελαν αμέσως να πάρουν των οματιών τους και να γυρίσουν στην Αθήνα όπου πιστεύουν ότι τους αγαπούν περισσότερο! Μετά από μόλις πέντε λεπτά, όπου φύγει, φύγει και χωρίς να τους πάρουν είδηση! Δεν έλειψαν και σε κανένα! 

Σκεφτείτε ότι η τοπική ΝΔ Θεσσαλονίκης, περίμενε πάνω από 5.000 κόσμο και είχαν ζητήσει τη βοήθεια της Τροχαίας αλλά και την παραχώρηση έξτρα λεωφορειολωρίδων στην οδό Τσιμισκή στο ύψος της Κούσκουρα. Τελικά μόνο τα πέντε αυτοκίνητα της συνοδείας του Αντώνη Σ. χρησιμοποίησαν την έξτρα λεωφορειολωρίδα! 
Α ναι! Τον Ηγέτη (το η κεφαλαίο) συνόδευαν και δύο περιπολικά και δύο μοτοσυκλέτες με όλες τις σειρήνες αναμμένες και όλα τα σχετικά εφέ! Τι ντροπή κι’ αυτή!

Δεν υπάρχουν σχόλια :