Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Τραβεστί δημοσκοπήσεις στη Συγγρού

Κόβουν και ράβουν οι γνωστοί επικοινωνιολόγοι της Συγγρού. Παρακαλάνε και τις άλλες εταιρείες να «κόβουν» τη Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη. Από την μανιοκαταθλιπτική τους εμπάθεια την πάτησαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. 
Η ίδια εταιρεία η ALCO του γνωστού Παναγόπουλου έβγαλε καπάκι δυο δημοσκοπήσεις χτυπώντας τα μικρά κόμματα και κυρίως το κίνημα της Ντόρας. Η εμπάθειά τους αποτελεί φαινόμενο της
ψυχιατρικής επιστήμης.
Η όλη βέβαια κατάσταση στη Συγγρού ΝΔ παραπέμπει σε φαινόμενα τραβεστί. 
Όταν επίσημα λένε ότι είχαν δώσει συναίνεση «πέρυσι», οπότε φέτος δε δίνουν, τότε καταλαβαίνουμε ότι η κατάσταση είναι προχωρημένη και επίσημα! Οπότε οι δημοσκοπήσεις του Παναγόπουλου δικαιολογούνται απολύτως να εξαπατούν και να κοροϊδεύουν τον κόσμο, αφού επίσημα η παρέα του Αντώνη εξαπατά ολόκληρη την ελληνική κοινωνία!

Προσέξτε τα παρακάτω γραφήματα. Είναι δημοσκοπήσεις της ίδια εταιρείας που συνεργάζεται με το σύστημα Σαμαρά και παραπληροφορεί τον κόσμο.
Η διαφορά τους; Η πρώτη διεξήχθη από 22-28/2/2011 (και δημοσιεύτηκε Σάββατο 5 Μαρτίου 2011, στην εφημερίδα «ΑΞΙΑ») και
η δεύτερη αμέσως μετά, το διάστημα 1-3/3/2011 [και δημοσιεύτηκε (που αλλού;) στην εφημερίδα του φοροφυγά Θέμου, «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» την Κυριακή 6 Μαρτίου 2011].
Και οι δύο της ALCO, έτσι; Η πρώτη δίνει στη Δημοκρατική Συμμαχία 1,7% και η δεύτερη 2,4% (και με αναγωγή 3,2%). 
Ολοφάνερη η απάτη και το μαγείρεμα. Όπως και η σειρά δημοσίευσή τους, επίσης εμπεριέχει σκηνοθεσία και οργανωμένη παραπλάνηση προς εξαπάτηση του ελληνικού λαού. 
Το θέμα είναι πολύ  σοβαρό! Πρόκειται για οργανωμένη παραπληροφόρηση, σκόπιμη μετάδοση ανακριβών «υποθέσεων» και συνειδητή απόκρυψη των πραγματικών συμπερασμάτων για την πρόκληση εντυπώσεων ώστε να παρασυρθεί η κοινή γνώμη σε εσφαλμένα συμπεράσματα. 
Κανένας εισαγγελέας θα μπει ποτέ να κάμει κανά έλεγχο σε αυτό τον κυκεώνα απάτης;

Δεν υπάρχουν σχόλια :