Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Ο Χρύσανθος και το περιβόλι με τις μπαρούφες ….

Συνέντευξη στο «ΒΗΜΑ» δίνει ο γνωστός πλέον Χρύσανθος, γνωστότερος ως μυστικοσύμβουλος της Νέας ΝΔ. Δεν μας εξέπληξε ο Ρασπούτιν της Ακροδεξιάς με το ύφος και το ήθος του. Απολαύσαμε μια συνέντευξη περιβόλι. Έναν αχταρμά υπεκφυγών, αοριστίας, ακρότητας και αλληλοϋποστήριξης της νεοδεξιάς παρεούλας των δικτυωμένων αντινιούσηδων. Με λίγα λόγια! Ο Θεός να .................
..............................
βάλει το χέρι του και να μας φυλά!
Τον ρωτά ο δημοσιογράφος για τις μπαρούφες περί μηδενισμού του ελλείμματος και απαντά:
"Δεν τα μάθατε τα νέα; Τώρα η Ευρώπη θέλει να επιβάλει τον μηδενισμό του ελλείμματος...ως συνταγματική δέσμευση πια! Και όλοι εκείνοι που δεν το δέχονταν ούτε προσωρινά θα τον αποδεχθούν πλέον μόνιμα. Θα γελάσουμε"
Χρύσανθε, σε μια φράση λες πάρα πολλά ψέματα. Άραγε, κάνεις τον ηλίθιο ή νομίζεις ότι ο υπόλοιπος πλανήτης αποτελείται από ηλιθίους. 
Εσείς δεν μας λέγατε ότι θα μηδενίσετε το έλλειμμα σε ένα χρόνο; Τι σχέση έχει ο εντός ενός έτους μηδενισμός με την συνταγματική ρήτρα του 3%, που προστατεύει τα κράτη-μέλη από μελλοντικές παρεκτροπές; 
Και κυρίως, το κράξιμο το φάγατε εσύ και ο Αντωνάκης όχι διότι θέλατε να μηδενιστεί το έλλειμμα(αυτό ήταν αστείο και έτσι το εκλάβαμε), αλλά γιατί ισχυριστήκατε ότι θα μπορούσατε να μηδενίσετε το έλλειμμα, χωρίς επιπλέον θυσίες μέσα το 2011. 
Με αυτά που λέει δηλαδή η Ευρώπη καμία σχέση. Δεν φτάνει που λέτε μπαρούφες, όταν σας πιάνουν, λέτε και πρωτοφανείς ανοησίες για να καλύψετε τις μπαρούφες, νομίζοντας ότι οι υπόλοιποι Έλληνες είναι σαν τους σχολιαστές του ΑΝΤΙΝΙΟΥΣ. Πράγματι γελάσαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :