Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Θα μπει τέλος στην ατιμωρησία των επωνύμων;

Στην Ελλάδα έχει γίνει καθεστώς η ατιμωρησία των επωνύμων και κυρίως πολιτικών, νταβατζήδων και δημοσιογράφων. Η διαπλοκή θερίζει. Τα ελεγχόμενα από διάφορους εργολάβους, ΜΜΕ σκηνοθετούν με τη βοήθεια των «πιστών» δημοσιογράφων, σκάνδαλα κατά των μη αρεστών στο σύστημα, ξεσκίζουν τους πολιτικούς (κυρίως) που δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα της ....................
......................
διαπλοκής και έτσι κερδίζουν «όλοι»! Η διαφθορά προστατεύει τα παιδιά της!
Από θέσεις εργασίας, θέσεις εξουσίας και μερίσματα στην διανομή του δημόσιου χρήματος. Με την βοήθεια των μεγαλοδημοσιογράφων συγκαλύπτεται η παρανομία και το πάρτι γύρω από τα δημόσια ταμεία.
Αυτές τις διαδρομές, όλοι τις γνωρίζουν. Οι πάντες ξέρουν ότι αν δεν "σκύψεις" στα μεγάλα συμφέροντα δεν θα φας. Θες μερίδα; Μπες στο κόλπο της διαπλοκής. Εξασφαλισμένη η ατιμωρησία. 
Καλό θα ήταν να σκεφτούν πάντως ότι με τον επαναστατικό οίστρο που έχει κυριεύσει την γειτονιά μας καλό θα ήταν να πρόσεχαν λίγο και να έβαζαν λίγο νερό στο κρασί τους. Γιατί έτσι και ο κόσμος ξεσηκωθεί δεν θα έχουν που να κρυφτούν, όλοι τους.
Γι’ αυτό και εκλαμβάνουμε καλόπιστα τις διαβεβαιώσεις του Υπουργού Οικονομιών κ. Παπακωνσταντίνου για τον τερματισμό της ατιμωρησίας. Οι καιροί και η κρίση δίνουν μια σπουδαία ευκαιρία για μεγάλες τομές. Για «επανεκκίνηση»!
Οι οικονομικού χαρακτήρα παραβάσεις πρέπει να ξεκαθαρίζουν και οι παρανομούντες να τιμωρούνται. Γιατί πράγματι «υπάρχει η αίσθηση ότι οι μεγάλοι και επώνυμοι δεν τιμωρούνται». Και «αυτό πρέπει να τελειώσει». 
Ειδικά σε θέματα μεγάλων φορολογικών παραβάσεων, ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται ταχύτερα και σκληρότερα. Μόνο έτσι θα περάσει το μήνυμα στον ελληνικό λαό ότι κάτι γίνεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια :