Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, μέχρι την τελευταία στιγμή παζαρεύουν για το σκάνδαλο Siemens

Πασόκ και ΝΔ προσπαθούν με κάθε μέσο να παραπλανήσουν το λαό στο τεράστιο θέμα του σκανδάλου Siemens. Αφού δεν κατάφεραν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη με τα ραντεβού, τα στυλό, τις καφετιέρες και τα τηλέφωνα, συνεργάζονται ακόμα και στην .............
......................
απόδοση ευθυνών, ώστε να αποδοθούν οι κατηγορίες με όσο το δυνατόν μικρότερες απώλειες.
«Διαχειρίζονται» το πόρισμα ενός σκανδάλου που θα έπρεπε να είχε οδηγήσει πολύ κόσμο στην φυλακή. Στο παρασκήνιο όμως παίζεται και το παιχνίδι των εκβιασμών. Πέραν των αθώων συνεργασιών, γίνεται το παζάρι των προσώπων. Οι κομματικοί μηχανισμοί του Πασόκ και της ΝΔ βγάζουν εκτός αποδόσεως ευθυνών τους αρεστούς και κατά πάσα πιθανότητα καταλήγουν σε πέντε κατηγορούμενους από κάθε μεριά με το ελεύθερο για αστερίσκους.
Εάν δεν θέλουν οι μεν, να κατηγορηθεί ο χ, θα μπορούν οι δε, να βάζουν σε αστερίσκο τη διαφωνία τους και την πρόθεσή τους να τον απαλλάξουν με βάση την υφιστάμενη κομματική αλληλεγγύη που είναι και ο κανόνας της απαλλαγής και του παζαριού.
Ισορροπίες προκάτ. Το κοινό πόρισμα μάλλον θα εκδοθεί μεθαύριο για να μη «λερωθεί» η αυριανή φιέστα του Σαμαρά για την παρουσίαση του σήματος της ΝΔ.
Όλα τα σκέφτονται οι συμφοιτητές!

Δεν υπάρχουν σχόλια :