Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος και του χάσματος

Πατριώτες καλημέρα
Τα μάθατε πιστεύω τα νέα από τη συμπρωτεύουσα με τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του εθνάρχη στην νέα παραλία, δίπλα στο άγαλμα του άλλου εθνάρχη και μέγα στρατηλάτη Αλέξανδρου του Μεγάλου!!!
Το τι προηγήθηκε πατριώτες είναι πέρα κάθε περιγραφής! Κάποιοι μικρόψυχοι και ..............
.....................
πιθανόν προδότες δεν συμφωνούσαν για την τοποθεσία του ανδριάντα στο συγκεκριμένο χώρο και απειλούσαν ότι θα το μετακομίσουν!!
Πήραν και απόφαση που απαγόρευε την κατάληψη του συγκεκριμένου χώρου !! Λογάριαζαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο.
Η οικογένεια και οι επίγονοι του εθνάρχη είναι πανίσχυροι γιατί εκτός των άλλων έχουν στην ιδιοκτησία τους και ένα κόμμα (άσχετα αν άλλαξε όνομα, εξακολουθεί να παραμένει στην ιδιοκτησία τους) και έτσι παρά τους καυγάδες , τα σπρωξίματα και τους τσαμπουκάδες έγινε τελικά το δικό τους!!!
Ο αδερφός του εθνάρχη, ο μέγας πολιτικός άνδρας Αχιλλέας (γνωστός για τους μνημειώδεις λόγους του στο κοινοβούλιο ως άλλος Δημοσθένης) αφού κατασκήνωσε επί 45 ημέρες κάτω από το άγαλμα, διακήρυττε προς πάσα κατεύθυνση (ίσως η πρώτη φορά που ΜΙΛΟΥΣΕ και μάλιστα χωρίς … υποβολέα, γιατί συνήθως βγάζει άναρθρες κραυγές) ότι «όποιος πειράξει ή διανοηθεί να μετακομίσει το άγαλμα θα τον φάει το σκοτάδι αφού προηγούμενα θα τον δαγκώσει ο Κωστάκης ο Κορκό-δειλος. Η θέση του εθνάρχη είναι δίπλα στον ισότιμο του, Μέγα Αλέξανδρο»

Και έτσι απλά επικράτησε η γνώμη του Νέστωρα της πολιτικής, πάνσοφου Αχιλλέα, μικραδερφού του εθνάρχη και έφτασε η μέρα των αποκαλυπτηρίων!
Χαμός πατριώτες!!! Άλλοι με τσάρτερ πήγανε και άλλοι με παπόρια!!! Και ήταν εκεί εκτός από τον θείο Αχιλλέα,οι επίγονοι του στο κόμμα δηλαδή ο Κωστάκης ο Κορκό-δειλος, ναι αυτός που μας έστειλε αδιάβαστους στο ΔΝΤ, (λίγο παχεμένο τον βρήκα είναι η αλήθεια αλλά πάντα τεντωτό) και ο τωρινός πανέξυπνος και ευρηματικός Ηγέτης μας Αντώνιος ο Α’ ή Ζιγδαντώνης ή Νενές!!
Και ο λαός παραληρούσε για αυτές τις παρουσίες!! Η μεγάλη μερίδα αποθέωνε το Κωστάκη τον Κορκό-δειλο με το σύνθημα «εμείς μαζί, με τον Καραμανλή» (τι προσβολή για τον τωρινό Ηγέτη μας που λαϊκά θα λέγαμε ότι τον έκλαναν) και μια μικρή ομάδα αποθέωνε τον Ηγέτη μας με το σύνθημα «πιο ψηλά, πιο ψηλά με Αντώνη Σαμαρά»!! Ε, πόσο πιο ψηλά δηλαδή ρε, πατριώτες; Φτάσαμε αισίως το 20% και πάμε τρέχοντας πιο κάτω!!!
Και εγώ που ήμουν εκεί αναρωτιόμουνα, δηλαδή ποιον ήρθαν να τιμήσουν αυτοί οι αχρείοι που κουβαλήθηκαν με τσάρτερ και παπόρια; Τον εθνάρχη, τον αδερφό του τον Λελέ, τον ανιψιό του τον Κορκό-δειλο που μας έριξε στα τάρταρα του ΔΝΤ ή τον Αντώνιο τον Α’ ή Νενέ (τον σταυρό σας και μια συγνώμη γιατί αργήσατε) που μας έφερε στο 20% με σκοπό να μείνει μόνος με την …. σφραγίδα στο χέρι (ότι άλλο φαντάζεται το αρρωστημένο μυαλό σας δεν με εκφράζει) όπως ο αείμνηστος ο Γιάννης Ζίγδης !!

Μπερδεύτηκα πάλι πατριώτες… Εγώ λοιπόν τι έπρεπε να φωνάζω; Με ποια ομάδα να πάω; Του απώτερου παρελθόντος του Κωνσταντίνου, του πρόσφατου παρελθόντος του Κωστάκη (λίγο παχεμένο σας είπα τον είδα, τον θρέφει φαίνεται η ανεργία) ή του υπερβατικού παρόντος, του πάνσοφου Ηγέτη μας Αντωνίου του Α’ ή Νενέ που έχει κατορθώσει προσωρινά να σταθεροποιήσει το κόμμα μας στο 20%;
Αν μπορούσε το άγαλμα να μιλήσει και να κινηθεί, θα τους πλάκωνε όλους αυτούς στα χαστούκια και τα γαμωσταυρίδια και θα τους κλώτσαγε όλους στον Θερμαϊκό να κάνουν μπάνιο μαζί με τα άλλα απόβλητα……
Ο Αναλυτής
ΥΓ. Πάντως ο Ηγέτης μας έβγαλε ένα λόγο, (πω πω πω, εξαιρετικό), υμνώντας τον εθνάρχη (μάλιστα, γιατί σας φαίνεται περίεργο;;;). Έλα όμως που κανείς δεν ξεχνάει πόσο είχε τσαντίσει τον εθνάρχη με τους χαρακτηρισμούς εναντίον του στην περίοδο του Σκοπιανού! Τόσο, που τον ανάγκασε μετά τα σχετικά μπινελίκια του να τον πετάξει και από την θέση του Υπουργού Εξωτερικών!! Αλλά έτσι είναι ο Ηγέτης μας, ξεχνάει εύκολα, (ιδίως ότι έχει κάνει ο ίδιος) σφουγγάρι και σβου……
Ο Αναλυτής πάλι
ΥΓ 2. Πολλοί πατριώτες με ρωτούν τι απέγιναν οι δύο ιέρειες του κόμματος, η Φωτεινή η ταλαντούχα χορεύτρια (dancing with the stars) και η Κατερίνα Πιπακώστα και τί θέσεις πήραν στην Κυβέρνηση Σκιών των 84 Υπουργών! Δυστυχώς πατριώτες δεν βρήκα πουθενά τα ονόματα τους! Αν κάποιος έχει πληροφορίες ας μας τις μεταφέρει γιατί αγωνιούμε, αν και ξέρουμε καλά ότι ο Ηγέτης μας κάπου θα τις έχει τακτοποιήσει, έτσι ώστε το σύνθημα «πιο ψηλά, πιο ψηλά με Αντώνη Σαμαρά» να πάρει σάρκα και οστά!!
Ο Αναλυτής και πάλι
ΥΓ. 3. Φίλος αναγνώστης του «Αναλυτή» μου διευκρίνισε ότι το ηγετικό μας στέλεχος Χρύσανθος Λαζαρίδης δεν ήταν ποτέ, μα ποτέ (φτου, φτου, φτου) μέλος του ΚΚΕ αλλά του Ρήγα Φεραίου (είπα και εγώ). Το έψαξα και είχε δίκιο, άλλωστε πώς να μην ήταν εκεί μέλος ο γοητευτικός Χρύσανθος όταν το σύνθημα της εποχής ήταν «Ρήγας Φεραίος ο κάθε σέξυ νέος» και ο Χρύσανθος βεβαίως ήταν ένας από αυτούς και παρέμεινε!!! Σέξυ εννοείται!!
Ο Αναλυτής και τέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια :