Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Πολύ φτηνά και ταχύρυθμα μαθήματα εθνοπατριωτισμού

Τυχαίνει να βρίσκεστε σε μία παρέα όπου κυρίαρχο θέμα συζήτησης είναι το Μνημόνιο, τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση με την καθοδήγηση του ΔΝΤ κλπ?
Δεν ξέρετε τι να πείτε, αλλά θέλετε οπωσδήποτε να συμμετάσχετε και να κλέψετε τις εντυπώσεις?
Δεν έχετε αρκετό χρόνο για να αποστηθίσετε τα ...............

.................
κείμενα του Olympia.gr, του Antinews, της Δημοκρατίας, του Ελεύθερου Ρύπου και λοιπών πατριωτικών Μέσων?
Η Λιάνα Κανέλλη, η Σοφία Σακοράφα και ο Πάνος Καμμένος σας πέφτουν... βαριοί?
Ε λοιπόν είμαι εδώ για εσάς!!

  • * Αρχικά πρέπει να αποκηρύξετε μετά βδελυγμίας το ΠΑΣΟΚ και να επισημάνετε πως ο Παπανδρέου (ο Yorgo ή αλλιώς Jeffrey), δεν είναι Έλληνας, αλλά κρυπτοΕβραίος, τσιράκι των Αμερικανών, που έχει βαλθεί να ξεπουλήσει τα πάντα. Καλό θα ήταν να αναφερθείτε και στην μητέρα του Margaret που τυγχάνει Αμερικανή.
  • * Αφού εξηγήσετε πως μας οδήγησε με μεθοδευμένες κινήσεις και δηλώσεις στην αγκαλιά του ΔΝΤ (για να είστε πιο πειστικοί αναφερθείτε στις δηλώσεις “δεν υπάρχει σάλιο”, Τιτανικός), μην ξεχάσετε να σημειώσετε πως υπήρχε εναλλακτική, αφού η Κίνα και κυρίως η Ρωσία ήταν πρόθυμες να μας βοηθήσουν αλλά αυτός επέλεξε τους Αμερικάνους - ΔΝΤ (Τυχαίο?).
  • * Αξίζει να αναφερθείτε κάπου εδώ και στον Ανδρέα Παπανδρέου, που γκρέμισε τα πάντα και άδειασε τα ταμεία με συνθηματολογία του τύπου “Τσοβόλα δωσ' τα όλα”, στον Εθνομηδενιστή Κων/νο Μητσοτάκη που μας βύθισε ακόμα περισσότερο στην ύφεση και ευθύνεται για τη μη- επίλυση του Σκοπιανού και στην ηρωική στάση που τήρησε τότε ο Αντώνης Σαμαράς.
  • * Μετά πάμε στα πιο σύνθετα ζητήματα... Αγωγός Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολης... Είναι υποχρέωσή σας να μιλήσετε γι' αυτό το ζήτημα. Ο Γ. Παπανδρέου ακύρωσε την συμφωνία του Κ.Καραμανλή για να εξυπηρετήσει τους εντολοδόχους του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Να φροντίσετε να πείτε πριν κάποιος σας πετάξει τη Βουλγαρία ως χώρα που ακύρωσε τη συμφωνία, πως αυτά είναι παραμύθια των Πασοκικών ΜΜΕ, τύπου Mega, του οποίου όλοι οι δημοσιογράφοι πριν προσληφθούν δίνουν όρκο αιώνιας αφοσίωσης στο ΠΑΣΟΚ.
  • * Ο Παπανδρέου τα ξεπουλάει όλα στους Τούρκους. Αν κάποιος διανοηθεί να σας αντιτάξει πως πήγε στο Ερζερούμ και μπροστά στους Τούρκους διπλωμάτες, έθεσε επι τάπητος τα ζητήματα που απασχολούν τις διμερείς σχέσεις, γειώστε τον κατευθείαν, λέγοντας πως το γεγονός οτι δε σταμάτησαν οι παραβιάσεις, καταδεικνύει οτι πίσω από τις κλειστές πόρτες ειπώθηκαν άλλα, άρα κάνει μυστική διπλωματία και έχει ήδη συμφωνήσει τη συνεκμετάλλευση του Αιγαίου και ποιος ξέρει τι άλλο και πως όλα τα άλλα είναι στάχτη στα μάτια των ... ραγιάδων.
  • * Μην ξεχάσετε εδώ να αναφέρετε πως τα σύνορα της Τουρκίας τελειώνουν στη στεριά της και δεν δικαιούται ούτε μία σταγόνα στο Αιγαίο, άρα δεν υπάρχει ανάγκη οριοθέτησης της υφαλοκρηπίδας.
  • * Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να κάνετε και μία αναφορά στην σκοτεινή λέσχη Bilderberg, όπου καλείται αραιά και που ο Παπανδρέου και της οποίας μόνιμη θαμώνας είναι η Άννα Διαμαντοπούλου (που είχε εισηγηθεί τα Αγγλικά να γίνουν η 2η επίσημη γλώσσα).
  • * Μετά έρχεται η σειρά του Πάγκαλου... Πρέπει να θυμάστε οπωσδήποτε το ανθολόγιο των δηλώσεων που έχει κάνει... "Κοπρίτες οι δημόσιοι υπάλληλοι", "Μαζί τα φάγαμε", "Οι διεφθαρμένοι πολίτες πηγαίνουν στους διεφθαρμένους πολιτικούς" κλπ. Μην ξεχάσετε να κάνετε μνεία στην προδοσία με τον Οτσαλάν καθώς και στη νύχτα των Ιμίων, καταλήγοντας στο οτι δεν δικαιούται να ομιλεί. (Αν θέλετε κάντε και μία αναφορά στον παππού του, δικτάτορα Θεόδωρο Πάγκαλο)
  • * Βασικό στοιχείο που δεν πρέπει να αμελήσετε επίσης είναι το "Ευχαριστώ στους Αμερικάνους" που εκστόμισε ο Σημίτης...
Όλα αυτά πρέπει να οδηγήσουν με επαγωγική ακρίβεια σε ένα συμπέρασμα: πως το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα που δημιουργήθηκε από τους Ανθέλληνες Παπανδρέου και ως μόνο του στόχο έχει να μας υποδουλώσει, να μετατρέψει την Ελλάδα σε μία τριτοκοσμική χώρα με ισχυρούς πάτρωνες και πως όλα αυτά έχουν αποφασιστεί εδώ και χρόνια, διότι η Ελλάδα είναι πλούσια σε πετρέλαιο, φυσικό αέριο και λοιπά εκμεταλλεύσιμα κοιτάσματα.

Καλό θα ήταν να κλείσετε την τοποθέτησή σας καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως όλα αυτά, υποκινούνται από τους διαχρονικούς εχθρούς των Ελλήνων, βλέπε Εβραίους. Μην δώσετε σημασία σε όσους λένε το αντίθετο από εσάς, προφανώς είναι Ανθέλληνες Πασοκο/ Μητσοτακό/Συριζαίοι.

Για το τέλος κρατήστε την διάσημη πλέον δήλωση που φαίνεται να έχει κάνει ο Χένρυ Κίσινγκερ για τους Έλληνες. Χρησιμοποιείστε επίσης και το πειστικότατο επιχείρημα που εισήγαγε η νΝΔ στον πολιτικό διάλογο και προέκυψε από την επιτυχημένη διαφήμιση του 11888, "Τυχαίο? Δεν νομίζω!"

ΥΓ: Για μία πιο ολοκληρωμένη περιγραφή και για να εντυπωσιάσετε τους συνδαιτυμόνες σας μπορείτε να αναφερθείτε στον μεγαλοεπενδυτή, ανθέλληνα George Sorros, στα διάφορα ιδρύματα που χρηματοδοτεί...


/ / Τσούγδω.blogspot / /

Δεν υπάρχουν σχόλια :