Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Σβήνει αύριο ο πυρσός της ΝΔ.

Σε επίσημη τελετή παρουσιάζει αύριο το μεσημέρι, ο Σαμαράς, το νέο σήμα της ΝΔ. Κανένας πλην ελαχίστων εμπίστων δεν γνωρίζει ποιό ακριβώς θα είναι το νέο λογότυπο. Οι φήμες μιλάνε για σήμα έκπληξη. Αφαιρετικό και πολύχρωμο. Οι χαιρέκακοι μιλάνε για .................
..................
σήμα Πολιτικής Άνοιξης. Το κρατάνε πάντως επτασφράγιστο μυστικό οι πραιτωριανοί!
Το πρόβλημα το έχουν με τον «μητσοτακικό» πυρσό, ο οποίος πρέπει να σβήσει για πάντα. Τα μουτζαχεντίν στελέχη της Πολιτικής Άνοιξης δεν πατάνε καθόλου τα πόδια τους στην Ρηγίλλης γιατί ο πυρσός τους θυμίζει ….. Μητσοτάκη!
Προς το παρόν συναθροίζονται στην Μουρούζη (όπου έχουν ακόμα και την αποθήκη διαρρυθμίσει σύμφωνα με τις ανάγκες τους) και στο κατάλευκο σπίτι του Αρχηγού στην Κηφισιά, που θυμίζει νοσοκομείο , τα πάντα είναι απολυμασμένα και δεν υπάρχει απολύτως τίποτα μητσοτακικό.
Ως γνωστόν ο πυρσός έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του στο συνέδριο του 1979. Μέχρι τότε επίσημο σήμα του κόμματος ήταν η φωτογραφία του Κωνσταντίνου Καραμανλή και ο πυρσός ήταν επίσημο σύμβολο του κόμματος των Νεοφιλελευθέρων του Κ. Μητσοτάκη. Επίσημο σήμα της ΝΔ έγινε το 1985.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το σήμα της ΝΔ θα είναι αφαιρετικό και χρωματιστό και θα συμβολίζει τη μετάβαση της ΝΔ στη νέα εποχή, που συνδέεται με την ηγεσία Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :