Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Με αίσθηση υπεροχής

Με την ψυχολογία στα ύψη και τον «αέρα» που του δίνει το +3 από τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός στρέφει από σήμερα την προσοχή του στο ντέρμπι του Σαββάτου με την ΑΕΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» έφεραν εις πέρας τις δύο πρώτες δύσκολες αποστολές της… διαβολοβδομάδας που διανύουν, νικώντας ΠΑΟΚ και Εργοτέλη, αλλά θέλουν να τριτώσει το καλό στο ΟΑΚΑ. ............

............Με 9 νίκες σε 11 αγωνιστικές, η ομάδα του Πειραιά πραγματοποιεί το δεύτερο καλύτερο ξεκίνημα της στην τελευταία 15ετία, καθώς μόνο τη σεζόν 1999-2000 είχε ακόμη καλύτερη εκκίνηση στο πρωτάθλημα με 10 νίκες σε 11 αγώνες.

Μόνο ο Ιμπαγάσα προλαβαίνει

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα αναμένεται να είναι ο μόνος διαθέσιμος από τους τέσσερις τραυματίες του Ολυμπιακού για το ματς με την ΑΕΚ. Ο Αργεντινός επιτελικός μέσος ανέβασε και χθες ρυθμούς προπόνησης και αναμένεται τουλάχιστον να βρίσκεται στη 18αδα. Αντίθετα, δεδομένη είναι η απουσία των Τοροσίδη και Ραούλ Μπράβο, ενώ σήμερα θα ξεκαθαρίσει οριστικά για τον Μέλμπεργκ, με τις πιθανότητες να είναι σε βάρος του. Ο Κέβιν Μιραλάς, που δέχτηκε ένα χτύπημα στο αριστερό γόνατο, δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό.

Σε ό,τι αφορά στο βασικό σχήμα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε το πιθανότερο είναι να εμπιστευτεί την ενδεκάδα του Παγκρητίου, παρότι Πάντελιτς-Φουστέρ και Φετφατζίδης-Ρόμενταλ φαίνεται πως θα δώσουν μάχη για δύο θέσεις.

Η… οικονομία του Πάντελιτς

Τα πέντε γκολ σε μόλις 301 λεπτά συμμετοχής με τον Ολυμπιακό έφτασε ο Μάρκο Πάντελιτς, πράγμα που μεταφράζεται σε ένα τέρμα κάθε μία ώρα αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :