Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΛΑΣΙΘΙ!

Έφοδο σε επιχείρηση στενού φίλου και στελέχους του Σαμαρά στο Λασίθι πραγματοποίησαν οι αρμόδιες αρχές προκειμένου να διαπιστώσουν την βασιμότητα καταγγελιών εις βάρος του για παράνομη εμπορία και νοθεία καυσίμων. Η επιχείρηση έγινε πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές και θάφτηκε κυριολεκτικά.
Ο επιχειρηματίας παρήγαγε βιοκαύσιμα χείριστης ποιότητας τα οποία πωλούσε άλλες φορές αναμεμειγμένα με κανονικά καύσιμα όπως φημολογείται και αποτέλεσμα ήταν να... μαθευτεί από τους πελάτες και να γίνει καταγγελία. Παρά την έφοδο το μέγεθος του σκανδάλου δεν αποκαλύφθηκε γιατί έπεσε στα μαλακά κατόπιν ισχυρών παρεμβάσεων ούτε και πήρε δημοσιότητα παρά τα τεράστια κέρδη.
Ο επιχειρηματίας συνεχίζει και μετά το γεγονός την παράνομη δράση στηριζόμενος υποθέτουμε στις πλάτες του παλιού στενού του φίλου Αντώνη Σαμαρά, αφού υπήρξε υποψήφιος βουλευτής με την ΠΟΛΑΝ και τώρα είναι ηγετικό στέλεχος του στον νομό.
Ποιοι και με ποιο τρόπο παρενέβησαν για να συγκαλυφθεί το θέμα; Γιατί δεν πήρε δημοσιότητα; Με την ανοχή ποιων και με ποια ανταλλάγματα συνεχίζει τις παράνομες πράξεις του;
Γιατί παρότι η δράση του ήταν γνωστή στον επίσης φίλο του βουλευτή Λασιθίου της ΝΔ και υποψήφιου περιφερειάρχη Κρήτης Πλακιωτάκη Γιάννη τον συνόδευε προεκλογικά;

Δεν υπάρχουν σχόλια :