Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

«Αποστασία» σημαίνει «ρίχνω μια Κυβέρνηση»!

Η Νεοδεξιά του Προδότη 1993 έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα. Ασελγεί με θράσος απέναντι και σ’ αυτήν την Ιστορία, παραχαράσσοντας γεγονότα και έννοιες. Μιλάνε για «αποστασία», καταγγέλλοντας τους βουλευτές που ευθαρσώς και αντρίκια διαχωρίζουν τη θέση τους από την κακοφορμισμένη και αλλοιωμένη «νέα Νέα Δημοκρατία»! Είναι όμως έτσι τα πράγματα;
Αποστασία, ως ιστορική και πολιτική έννοια, νοείται μόνο σε βάρος μιας... κυβερνητικής πλειοψηφίας που -ως εκ τούτου- συρρικνώνεται με συνέπεια την πτώση Κυβέρνησης εκλεγμένης από το Λαό. Και αυτό, στο πρόσφατο παρελθόν και αναφορικά με τη ΝΔ, έγινε μόνο το 1993! Από τον Αντώνη Σαμαρά και προσκείμενους σε αυτόν βουλευτές!
Η αναφορά αυτή υπήρχε, μέχρι την εκλογή Σαμαρά, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΝΔ, στο κεφάλαιο «Ιστορία» (κλικ στην εικόνα). Οι ΠΟΛΑΝίτες Εφιάλτες που κατέλαβαν τη Ρηγίλλης φρόντισαν να... εξαφανίσουν αυτές τις αναφορές... Εμείς όμως είχαμε προλάβει να «φωτογραφίσουμε» τη σχετική σελίδα, η οποία αναφέρει επί λέξει:
Σεπτέμβριος 1993 - Πτώση της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας
Προσκείμενοι στον Α. Σαμαρά βουλευτές αποχωρούν από τη Νέα Δημοκρατία. Προκηρύσσονται πρόωρες εθνικές εκλογές για τις 10 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :