Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Διασύρεται ο Σίμος... Κρίμα...

Κανείς δεν ζήτησε από το βουλευτής Ευβοίας της ΝΝΔ, Σίμο Κεδίκογλου να φύγει από το «μαντρί» της Νεοδεξιάς. Πολύ περισσότερο δεν του το ζήτησε η Ντόρα Μπακογιάννη, όπως και ο ίδιος με ειλικρίνεια παραδέχθηκε σήμερα το πρωί, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.
Παρ’ όλα αυτά, από χθες το βράδυ που κλήθηκε σε «απολογία» από τον Ηγετίσκο της ΝΝΔ έχει γίνει το πρόσωπο του 24ώρου...! Πήρε απ’ το πρωί σβάρνα τηλεοράσεις και ραδιόφωνα και ορκίζεται... «νομιμοφροσύνη» και «υποταγή» στο Σαχλαμαραντώνη! Αυτό προφανώς του το ζήτησαν... Ή μάλλον του το επέβαλαν, ως έμπρακτη «απόδειξη» των χθεσινών του «διαβεβαιώσεων». Προβαίνει μάλιστα σε αυθαίρετες εκτιμήσεις για τη Συμμαχία, διαστρεβλώνοντας τις θέσεις της κυρίας Μπακογιάννη και του Κινήματος. Ισχυριζόμενος ψευδώς, ότι η Ντόρα προσδιόρισε τη Δημοκρατική Συμμαχία ως «μικρό κόμμα συγκυβέρνησης» και όχι ως «κόμμα εξουσίας»!!! Πού το άκουσε αυτό ο Σίμος; Ας μας παρουσιάσει το σημείο της Ιδρυτικής Διακήρυξης και της Ομιλίας της Μπακογιάννη που να οδηγούν σ’ αυτό το έωλο συμπέρασμα.
Εν πάση περιπτώσει, το πρόβλημα του κ. Κεδίκογλου δεν είναι η Συμμαχία και η Ντόρα, αλλά τα «συντροφικά» του μαχαιρώματα με τον ακραιφνή σαμαρικό Μαρκόπουλο, επίσης βουλευτή στην Εύβοια... Ας τα ξεκαθαρίσει αυτά, και ας αφήσει τη Συμμαχία αμέτοχη στον εσωτερικό βούρκο της ΝΝΔ!
Μόνο να θυμάται, ότι οι «διαβεβαιώσεις» που πήρε από το Σαμαρά (εννοείται για στήριξη απέναντι στον υπόγειο πόλεμο Μαρκόπουλου...) έχουν τόση αξία όση και οι «όρκοι πίστεως» μιας μοιχαλίδας... Η Ιστορία το έχει αποδείξει. Το ίδιο και οι προδομένοι πρώην φίλοι του αρχηγού του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :