Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Κώστας Μπακογιάννης: Ολοκληρωμένο και κοστολογημένο Πρόγραμμα Ανάπτυξης για το Δήμο Καρπενησίου (video)


“Είμαστε, λοιπόν, καταδικασμένοι να μη μάθουμε ποτέ πώς διατέθηκαν εκείνα (αλλά και τα σημερινά) μυστικά κονδύλια, επαφιέμενοι στον «πατριωτισμό της πολιτικής ηγεσίας»; Ο εκδότης μιας από τις εφημερίδες που πρωτοστατούν σήμερα στην υποστήριξη του Αντώνη Σαμαρά, ο... Θέμος Αναστασιάδης, είχε τότε ρίξει μια ιδέα. Με κυνικό χιούμορ, είχε ειρωνευτεί την προσπάθεια εφαρμογής του πόθεν έσχες στους δημοσιογράφους, υποδεικνύοντας έναν σίγουρο τρόπο για να ανακαλύπτει το κοινό σε ποιους δημοσιογράφους καταλήγουν φανερά και μυστικά κονδύλια: «Το καλύτερο αισθητήριο πόθεν έσχες το 'χει ο ίδιος ο αναγνώστης, που τη μυρίζεται αμέσως τη δουλειά. Σου λέει, για να κόπτεται π.χ. ο τάδε δημοσιογράφος τόσο πολύ υπέρ, π.χ. του Σαμαρά, κάποιο λάκκο έχει η φάβα» (3.5.1995). Ποιος, αλήθεια, τολμά σήμερα να επικαλεστεί αυτό το «αισθητήριο»;” (Πηγή: //tvxs//).
Την ώρα που όλοι αυτοί οι φαιδροί τύποι (πρωταγωνιστές σκανδάλων με DVD, εκβιασμούς, Ζαχόπουλους, κλπ.), έχοντας στις πλάτες τους καταδίκες της ελληνικής δικαιοσύνης (19μηνη φυλάκιση) για δημοσίευση πορνογραφικού υλικού «προσωπικών δεδομένων» (της Τσέκου), γίνονται το όχημα επίθεσης του συστήματος Σαμαρά σε οποιονδήποτε και ο,τιδήποτε έχει σχέση με τη Ντόρα Μπακογιάννη, υπάρχει και η άλλη πλευρά
Η πλευρά η φωτεινή, η φρέσκια, η καθαρή, η ειλικρινής. Η πλευρά που δεν τσαλαβουτά στο βρώμικο παρασκήνιο, στους εκβιασμούς, στις συκοφαντίες, στα άνομα παίγνια των νταβατζήδων…
Μια τέτοια παρουσία είναι η υποψηφιότητα του Κωστή Μπακογιάννη, γιου του αειμνήστου Μάρτυρα της Δημοκρατίας, Παύλου, για το νέο διευρυμένο Δήμο Καρπενησίου. Με όραμα, με όρεξη, με αναλυτικό κοστολογημένο πρόγραμμα ανάπτυξης κατέρχεται και ζητά την ψήφο των πατριωτών του ο Κωστής.
Τονίζει με έμφαση τον ανεξάρτητο χαρακτήρα της υποψηφιότητάς του. Και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς, από τη στιγμή που οι «φίλοι» της σημερινής ηγεσίας της ΝΝΔ του επιτίθενται με τόση μανία, βρωμιά και αθλιότητα!
 Δείτε αποσπάσματα από τη σημερινή συνέντευξή του στο Γιώργο Αυτιά

Δεν υπάρχουν σχόλια :