Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

το πρόγραμμα των υποψηφίων του συνδυασμού "Μάχη για την Κρήτη"

Στο Ηράκλειο συνεχίζονται οι περιοδείες μέσα στην πόλη και το νομό από τα στελέχη του συνδυασμού, με επικεφαλής τον αντιπεριφερειάρχη κ. Νεκτάριο Σερμάκη και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους .
Το πρόγραμμα για το απόγευμα περιλαμβάνει επισκέψεις στην ευρύτερη περιοχή του Μαλεβυζίου και συγκεκριμένα στον Πρινιά στις Άνω και Κάτω Ασίτες, στον Πύργο, τον Άγιο Μύρωνα, το Πενταμόδι και τις Βούτες.
Στα Χανιά, κλιμάκιο του συνδυασμού «Μάχη για την Κρήτη» με ...........
......... επικεφαλής τον αντιπεριφερειάρχη κ. Μανώλη Παπαδάκη και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους , το μεσημέρι συναντήθηκε με τη διοίκηση του εμπορικού επιμελητηρίου Χανίων προκειμένου να υπάρχει πλήρη ενημέρωση για τα ζητήματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο.
Επόμενος σταθμός της περιοδείας ήταν το εργατικό κέντρο όπου στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν τα προβλήματα των εργαζομένων.
Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει στις 12 μμ επίσκεψη στο θεραπευτήριο χρόνιων παθήσεων και θα ακολουθήσει συνάντηση κλιμακίου του συνδυασμού Μάχη για την Κρήτη στη 13.00 με τη διοίκηση του γενικό νοσοκομείο Χανίων.
Τις επαφές του με φορείς του νομού Ρεθύμνου συνέχισε και σήμερα ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με το συνδυασμό κ. Νίκος Μαλλιαρός.
Η πρώτη συνάντηση έγινε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ρεθύμνου, Ταξίαρχο Μανώλη Παραβολιδάκη, με τον οποίο συζήτησε για την εγκληματικότητα αλλά και θέματα που αφορούν στην υπηρεσία. Η επόμενη επίσκεψη του κ Μαλλιαρού πραγματοποιήθηκε στη Νομαρχία Ρεθύμνου ενώ ο κύκλος των επαφών ολοκληρώθηκε με συνάντηση με το Δήμαρχο Ρεθύμνου κ. Γιώργο Μαρινάκη.
Αύριο ο κος Μαλλιαρός θα επισκεφθεί τη Διεύθυνση Γεωργίας στις 10.30 π.μ., στις 11.00 π.μ. την Πολεοδομία και στη 13.00 μ.μ. τα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου.
Το απόγευμα της Τετάρτης θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Ξενοδόχων Ρεθύμνου.
Στο Λασίθι αντιπροσωπεία της παράταξης θα έχει επαφές σήμερα και αύριο με πολίτες αφού το διήμερο πρόγραμμα του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη κ Νεκτάριου Παπαβασιλείου καθώς και των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων περιλαμβάνει περιοδείες στα δημοτικά διαμερίσματα του Αγίου Νικολάου και της Ιεράπετρας

Δεν υπάρχουν σχόλια :