Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Αλήθεια, γιατί οι πράκτορες του Αντώνη ασχολούνται τόσο πολύ με τη Ντόρα;

Μόλις ακούσουν κάτι για τη Ντόρα, οι μυστικοσύμβουλοι παθαίνουν ψυχικό τραλαλά! Δίνουν σήμα στους πράκτορες και το ρίχνουν στους λίβελους. Τους τρελαίνει οτιδήποτε συνδέεται με τον Μητσοτάκη. Επειδή ο Μητσοτάκης δικαιώθηκε ιστορικά. Μόνο το «Σλαβομακεδονία» έχει μείνει που όλα δείχνουν ότι ήταν τελικά η ιδανικότερη λύση του Σκοπιανού. Αλλά ο Αντώνης δεν ήθελε σύνθετα και παράγωγα και έπαιζε το παιχνίδι των ανθελληνικών συμφερόντων που ξέρουν ότι ελέγχουν την Ελλάδα … «διαιρώντας» και «αφαιρώντας» …
Εάν όντως δεν υπολογίζουν τη Ντόρα, τότε δεν θα έπρεπε καθόλου να ασχολούνται μαζί της. Συμβαίνει όμως το αντίθετο. Ασχολούνται και μάλιστα ........
........ καθυβρίζοντάς την, σχεδόν καθημερινά. Άρα τους έχει χαλάσει τη σούπα και γι’ αυτό χαιρόμαστε ιδιαιτέρως! Προσπαθούν τώρα να ανακινήσουν σενάρια της μεγάλης κεντροδεξιάς αλλά είναι αργά.
Το νέο κόμμα καταφθάνει γρηγορότερα απ’ ό,τι υπολογίζονταν. 21 Νοεμβρίου. Αμέσως μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ίσως ήταν καλύτερα, γι’ αυτούς, να βρίσκονταν η Ντόρα στο μαντρί και να φθείρονταν. Υποχρεωμένη να χειροκροτεί τους μυστικοσύμβουλους. Κινήθηκαν όμως ψυχασθενικά.
Με αποτέλεσμα η Ντόρα να βρίσκεται έξω απ’ το σκοτεινό μαντρί τους. Στον ήλιο της ελευθερίας. Δεν πήγε στο μοναστήρι όπως θα ήθελαν. Είναι έτοιμη για το μεγάλο βήμα. Και τώρα τους ενοχλεί. Ποτέ δεν πίστεψαν ότι η Ντόρα θα έφτανε τελικά στο σημείο να έκανε δικό της κόμμα. Μόλις άρχισαν να διαπιστώνουν ότι δεν ήταν μπλόφα. Και τρελαίνονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια :