Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Επιτέλους ξεκινά η μάχη κατά των διεφθαρμένων και βολεμένων στις ΔΕΚΟ!

Εκπλαγήκαμε και πάλι με τους μισθούς στις ΔΕΚΟ. Κάθε φορά που γίνεται λόγος μένουμε με το στόμα ανοικτό! Οι ζημιογόνες επιχειρήσεις διαθέτουν golden εργατική τάξη. Κυρίως στο επίπεδο των στελεχών. Δέκα φορές αμειβόμενους καλύτερα από τις ιδιωτικές επιχειρήσεις. Όλα στου κασίδη-λαού το κεφάλι!
Μιλάμε για το βαθύ πράσινο και γαλάζιο κράτος που έχει φροντίσει να ταΐσει καλά τους ευνοημένους και παράνομα διορισμένους, σε ζημιογόνες και αντιπαραγωγικές δημόσιες επιχειρήσεις. Έμαθαν να ζουν εις βάρος του ελληνικού λαού, αν και συνήθως επικαλούνται τον .............
........... ελληνικό λαό στην επιχειρηματολογία τους, υπέρ του «δικαιώματός» τους στην μάσα και την ξάπλα. Οι πληβείοι μπορούν να περιμένουν και αυτοί μια θέση-τρόπαιο στον ήλιο του δημοσίου ….
Κάποιοι από αυτούς ζούνε σχεδόν ως μεγαλοαστοί, με τους παχυλούς μισθούς που έχουν εξασφαλίσει. Είναι προνομιούχοι και το παίζουν καταπιεσμένοι. Είναι ευνοημένοι και το παίζουν κατατρεγμένοι.
Έρχεται λοιπόν η Τρόϊκα και ανακαλύπτει το τρελό φαγοπότι στις ΔΕΚΟ, εις βάρος της εθνικής οικονομίας. Επιτέλους κάποιος σκόνταψε στο κεντρικό επίπεδο του γαλαζοπράσινου κράτους. Τρόικα πέστε το, μνημόνιο πέστε το, το ίδιο κάνει. Κάτι που έπρεπε να έχει γίνει ή να ξεκινούσε τουλάχιστον πριν είκοσι χρόνια, έσκασε στα χέρια του Γιώργου και καλά έκανε. Σκεφτείτε να έλεγε ο Καραμανλής …. βάζω χέρι στα προνόμια των διορισμένων. Θα σείονταν το πανελλήνιο! Κάποιος όμως έπρεπε να ξεκινήσει. Όλοι προσπάθησαν, ακόμα και ο Ανδρέας Παπανδρέου, που ευθύνεται περισσότερο γι’ αυτή την κατάσταση! Αλλά τελικά φοβήθηκαν το «κοινωνικό κόστος», έτσι όπως αντανακλάται στις δημοσκοπήσεις-εικόνες τις τρέχουσας επικαιρότητας! Φοβήθηκαν την διαπλοκή και την διαφθορά που είχε γίνει βίωμα στη συνείδηση του λαού, που με το πονηρο χαμόγελο στα χείλη συνωθούνταν όλοι στα γραφεία του υπουργών για να ανταλλάξουν την ψήφο τους με το βόλεμα και το καθισιό!
Το μαχαίρι έπρεπε να βυθιστεί και βυθίζεται τώρα υπό την πίεση του μνημονίου …!.... Ola Kala! Thanx mnimonio!

Δεν υπάρχουν σχόλια :