Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Ευχές στον Κ. Μητσοτάκη με αιχμές για τη ΝΔ

Με καυστικά υπονοούμενα για στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, και τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσωπικά, ευχήθηκε τη Δευτέρα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη για τα 92α γενέθλια του που γιορτάζει τη Δευτέρα.
Μάλιστα, ο αντιδιαστολή με το «Καληνύχτα σας κ. Μητσοτάκη», με το οποίο είχε απαντήσει η... ΝΔ στο πρώην πρωθυπουργό, όταν ο κ. Μητσοτάκης είχε επιτεθεί στον κ. Σαμαρά, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σημειώνει, με υπογράμμιση, «Καλημέρα σας κ. πρόεδρε».
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σημειώνει, μεταξύ άλλων,στην επιστολή - αφού εκφράζει τις ευχές του για τα εφηβικά» γενέθλια του Κ. Μητσοτάκη, πως «σας εύχομαι μακροημέρευση, με την πνευματική καθαρότητα που σήμερα διαθέτετε, με την ευθυκρισία που σας διακρίνει και με την ευρυχωρία αισθημάτων που αχθοφορείτε».
Όμως, συμπληρώνειΌσον αφορά κάποια απολωλότα πρόβατα, μην τα συνερίζεστε,«ου γαρ οίδασι τι λέγουσι και τι ποιούσι».
Συνεχίζει δε με τη φράση «Καλημέρα σας κ. πρόεδρε» και καταλήγει:
«Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που δώσατε την περίοδο της παντοδυναμίας σε πολλούς από τους πρωταγωνιστές του σήμερα, όπως ο Αντώνης Σαμαράς, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο πρόεδρος του ιδρύματος «Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ» Βαγγέλης Μειμαράκης, ο υπογράφων κ.α.».
Στο υστερόγραφο επισημαίνεται ότι «οι ευχές αν και προσωπικές είναι δημόσιες».

Δεν υπάρχουν σχόλια :