Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

''Ο λαός είναι απογοητευμένος από τα δύο μεγάλα κόμματα"

''Ο λαός είναι απογοητευμένος από τα δύο μεγάλα κόμματα και αυτήν την απογοήτευση θα την εκφράσει στις αυτοδιοικητικές εκλογές, στις 7 Νοεμβρίου''. Τη βεβαιότητα αυτή, που την εισπράττει στις συναντήσεις και τις επαφές που κάνει σ'όλη τη χώρα, μετέφερε στο cretalive η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, που από το πρωί βρίσκεται στο Ηράκλειο και έχει συζητήσεις και συσκέψεις με τον ............

.................. υποψήφιο περιφερειάρχη Δημήτρη Γιαννουλάκη, αλλά και άλλα στελέχη του συνδυασμού ''Μάχη για την Κρήτη''.
''Δεν είναι τυχαία η αποδοχή" - όπως εξομολογήθηκε η ίδια, "που βρίσκουν τα μη κομματικά ψηφοδέλτια. Είναι η τρίτη δύναμη αυτών των εκλογών''. Η κ. Μπακογιάννη ανέφερε ως πιο χαρακτηριστική την περίπτωση της υποψηφιότητας του Γιάννη Δημαρά στην περιφέρεια της Αττικής που αγκαλιάζεται από κόσμο από όλους τους πολιτικούς χώρους. Το ίδιο ισχύει και με την υποψηφιότητα του Δημήτρη  Γιαννουλάκη και όλα δείχνουν πως ''θα πάμε καλά με το Δημήτρη, τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες, αλλά και όλους όσοι στηρίζουν το συνδυασμό. Άλλωστε αυτό που βλέπω με όσους νεοδημοκράτες συναντώ στο Ηράκλειο, είναι η αποφασιστικότητα του κόσμου μας να στείλει στον Σαμαρά ένα ηχηρό μήνυμα πως δεν πρέπει να παίζει με τα νεύρα του και τις αντοχές του , να τους αντιμετωπίζει δηλαδή, μια με το μαστίγιο και μια με το καρότο!"
Η κ.Μπακογιάννη σήμερα περιοδεύει στην Κρήτη και θα συνεχίσει να στηρίζει τον κ.Γιαννουλάκη καθόλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :