Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Τα ύπουλα «παίγνια» με στόχο τη Ντόρα Μπακογιάννη και την αναγέννηση της Κεντροδεξιάς…

Ευτυχώς που καθημερινά τα παίγνια και οι μηχανισμοί των νταβατζήδων αποδεικνύουν, ότι η μόνη καθαρή, η μόνη μη διαπλεκόμενη πολιτικός της Κεντροδεξιάς ήταν και παραμένει η Ντόρα Μπακογιάννη! Είτε τους αρέσει είτε όχι, έτσι είναι η πραγματικότητα. Οι «μηχανισμοί» και η διαπλοκή έχουν άλλους κανακάρηδες: Κωστάκη, Γιωργάκη, Αντωνάκη! Το «τρίο» της νεοελληνικής συμφοράς!
Το πολιτικό «θρίλερ» που συντηρούν τα ΜΜΕ (κυρίως τα ελεγχόμενα από το σαμαρο-Μπόμπολα…) για την ενδεχόμενη «ολική επαναφορά» του πρώην Καταλληλότερου, νυν Σιωπηλότερου και αεί Ανικανότερου στην ηγεσία της ΝΝΔ, δεν είναι παρά η απεγνωσμένη απόπειρα των γνωστών-αγνώστων εξωθεσμικών κέντρων να εκβιάσουν εξελίξεις κατά τα γούστα και συμφέροντά τους. Εξελίξεις που στόχο έχουν να... αποπροσανατολίσουν από το κίνημα που γεννιέται σε όλη τη χώρα με επίκεντρο τη Ντόρα Μπακογιάννη και το «Φόρουμ για την Ελλάδα».
Ρώτησε κανείς τους πολίτες, και μάλιστα τους Φιλελεύθερους και Κεντροδεξιούς, εάν επιθυμούν να μεταβούν από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη; Από τον Αντωνάκη στον… Κωστάκη; Δηλαδή τι το βρήκαν το μαγαζί; Σου δίνω - μου δίνεις…; Τελείωσαν αυτά, κύριοι!
Η ΝΝΔ πέθανε οριστικά, ως μεγάλη Παράταξη, ως κόμμα εξουσίας! Οι Φιλελεύθεροι Δημοκρατικοί Πολίτες της χώρας δεν πρόκειται να ξαναγίνουν η «τσόντα» που απαιτεί το σύστημα για να διαιωνίζεται η φαυλότητα, η ανικανότητα και η καταστροφή. Είτε πρόκειται για τον Κωστάκη τον Ακαταλληλότερο, είτε για το Γιωργάκη τον Πινόκιο, είτε για τον Αντωνάκη τον Αρχιμάγο της διαπλοκής και του λαϊκισμού!
Να τα χαίρονται τα «μαντριά» τους, αλλά γέμισαν ψώρα αθεράπευτη και λύκους αιμοβόρους! Να τα χαίρονται! Η Κεντροδεξιά πάει γι’ άλλες πολιτείες, κύριοι. Και αφήστε τα παίγνια κατά μέρος. Δεν περνάνε πια τα νταβατζηλίκια σας!...!

Δεν υπάρχουν σχόλια :