Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Μπάχαλο η ΝΝΔ! Έ-Έ-Έεερχεται ο Καραμανλής…

Τι είναι πάλι τα ζόρια που τραβάει ο Αρχηγαντώνης; Πάνω που πάει να καθιερωθεί ως «ο Ηγέτης του παρόντος και του μέλλοντος» (κατά διαρροή των «κύκλων» της Ρηγίλλης…) βγαίνουν οι νοσταλγοί του Κωστάκη και του χαλάνε τη σούπα! Τη μια ο Ψωμιάδης, την άλλη ο Βουλγαράκης, την τρίτη ο… Καρατζαφέρης! Ναι, μέχρι και ο ΛΑΟΣ βλέπει… αναγκαστική επάνοδο στον Καραμανλή!...! «Το μη χείρον βέλτιστον»… Δεν «τραβάει» ο Αντωνάκης. Διαλύει, διαγράφει, διαιρεί. Ένα μεγάλο κόμμα το μετατρέπει σταδιακά σε... «Όμιλο Φίλων του Αντώνη» (Ο.Φ.Α.)!
Η πραγματική μάχη του Σαμαρά δεν είναι απέναντι στο ΠΑΣΟΚ, το Μνημόνιο και τα… «εξαπτέρυγα» (βλ. Ντόρα…). Είναι απέναντι στον πρώην Καταλληλότερο, νυν Σιωπηλότερο και αεί Ανικανότερο!
Του έδωσε, αναγκαστικά, το δακτυλίδι, όταν ο λαός τον πήρε με τις πέτρες στις τελευταίες Εκλογές, αλλά τώρα που ο καιρός περνά και ο λαός -ως συνήθως στην Ελλάδα- ξεχνά, ετοιμάζεται για θριαμβευτική επάνοδο!
Τρέμε, Αντώνη! Ο Κωστάκης, μετά από χιλιάδες τυρόπιτες, πεϊνιρλί, πίτσες και σουβλάκια είναι έτοιμος να καταβροχθίσει και σένα!...! Και, αν το πάρει απόφαση, δεν σε σώζουν ούτε τα «παίγνια» του Χρύσανθου ούτε τα… άλογα του Φαήλου…

Δεν υπάρχουν σχόλια :