Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Τελικά το άνοιγμα του Αντώνη στα blogs αφορούσε το αντινιούζ; Να δεις που στο τέλος θα μας πούνε και μαλά…..

Σε αλλαξοκωλιές κατάληξε το πολυδιαφημισμένο «άνοιγμα» του Αντώνη στα blogs! 
Έβγαλαν ήδη μεσσία και καλύτερο πρωθυπουργό ever τα σταλινάκια! Εκεί όμως που πραγματικά παραλήρησαν ήταν το «άνοιγμα» του Αντώνη στα blogs. Έτσι το είπαν! Τελικά με τον όρο blogs εννοούσαν το αντινιούζ του πράκτορα Ζήση! Που έχει μαζέψει πλήθος από υστερικά τυπάκια για να λιβανίζουν όλη μέρα το μεγαλείο του "τεράστιου" και "ταλαντούχου ηγέτη" και στα διαλείμματα βρίζουν το Μητσοτάκη και την «κόρη του Μητσοτάκη» …. Θεοδώρα Κούβελου. 
Την οποία ήθελαν να εξέλθει σιδηροδέσμια από την Εξεταστική για να …… σωθεί ο τόπος! Ή κάτι τέτοιο, μια και σκάνδαλο Siemens ήταν γι’ αυτούς οι καφετιέρες του Δήμου Αθηναίων ή η προσωπική της φιλία με τον Χριστοφοράκο! Πάνω στη φασιστική λογική της συλλογικής ευθύνης που χρησιμοποιείται ως πασπαρτού για όποιον αντιπαθούν: π.χ.:....... "εφόσον τα τυπάκια του αντινιούζ είναι απατεώνες και επειδή είναι φιλαράκια του Αντώνη, τότε ο Αντώνης είναι αρχιαπατεώνας και βάλε"! 
Τυπάκια τελικά, πωρωμένα που ακούνε Μητσοτάκης και παθαίνουν απανωτά εγκεφαλικά, γιατί δεν μπορούν να αντέξουν στο γεγονός της δικαίωσης του Μητσοτάκη! Αλλά και στο επίσης γεγονός της κατάρρευσης της Ελλάδας εξαιτίας της πτώσης της κυβέρνησης Μητσοτάκη από τον «φυσικό» ηγέτη τους Αντώνη! Αυτός ήταν και ο σκοπός του Αρχηγού Ηγέτη!
Σε αυτούς λοιπόν έδωσε βήμα διαλόγου ο Αντώνης. Γιατί δεν μπορούσε να βρει περισσότερο πιστά σκυλάκια να συμμετάσχουν στο απίστευτο θέατρο γλειψίματος που εξελίσσεται στο ακροδεξιό παρασκήνιο της Νέας Ρηγίλλης!

Δεν υπάρχουν σχόλια :