Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Αντώνης Σαμαράς: «Εγώ είμαι ο Καταστροφέας της Ελλάδος»!!!

Έμμεση παραδοχή των βαρύτατων ενοχών του για την αρνητική τροπή που πήρε η χώρα από το 1993 και μετά -συνεπεία της βίαιης πτώσης της Κυβέρνησης Μητσοτάκη- έκανε απόψε ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στη ΔΕΘ.
Πολύ σωστά αναφέρθηκε στην καταστροφική οκταετία του Ανδρέα Παπανδρέου και την πολιτική με τα δανεικά που κατά κόρον εφαρμόστηκε τότε, διογκώνοντας σε δυσθεώρητα μεγέθη το δημόσιο χρέος και τα ελλείμματα.
Ο ίδιος επίσης ο κ. Σαμαράς έχει παραδεχθεί σε ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, ότι την περίοδο 1990-1993 (Κυβέρνηση Μητσοτάκη) έγινε σοβαρή προσπάθεια για να σταματήσει ο κατήφορος της Οικονομίας μετά την παπανδρεϊκή λαίλαπα του «Τσοβόλα, δώστα όλα»…
Ο ίδιος όμως είναι εκείνος που ανέτρεψε, με φτηνά προσχήματα, αυτήν την Κυβέρνηση, φέρνοντας τον ημιθανή Ανδρέα Παπανδρέου στην εξουσία, για να συνεχίσει το καταστροφικό του έργο!
Και ο ίδιος είναι που... το 1995 συντήρησε αυτό το ολέθριο σύστημα ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, συμμαχώντας μαζί του για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας (Στεφανόπουλος).
Τι μας κάνουν όλα τα παραπάνω; Αυτό που γράψαμε στην αρχή: Παραδοχή των εγκληματικών του ευθυνών για το σημερινό κατάντημα της χώρας!
Και όμως. Παραμένει αμετανόητος
Και λαϊκίζει, επενδύοντας στην οριστική χρεοκοπία της Ελλάδας, χωρίς αντιπροτάσεις, χωρίς πραγματική ελπίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :