Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Τέλος στις σπατάλες από τον Αμπράμοβιτς

Έχει ξοδέψει εκατοντάδες εκατομμύρια για την Τσέλσι και μάλλον ήρθε η ώρα να κλείσει ελαφρώς την.. κάνουλα που έρρεε άφθονο χρήμα στα ταμεία των «μπλε». ...............


Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς είναι ο κύριος χρηματοδότης της λονδρέζικης ομάδας αν όχι ο μοναδικός εξαιρουμένων των χορηγών και των διαρκείας. Είπε λοιπόν να αρχίσει τις… οικονομίες και ενημέρωσε σχετικά τα διοικητικά στελέχη του συλλόγου.

Από το 2003 που ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου έχει κάνει ότι του ζήτησε ο εκάστοτε τεχνικός της Τσέλσι αλλά κάποια στιγμή πρέπει να ισορροπήσουν τα οικονομικά της ομάδας. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να γίνουν περικοπές ενώ οι δαπανηρές μεταγραφές του παρελθόντος μάλλον ανήκουν στο παρελθόν.

Αυτή η απόφαση του Ρώσου μεγιστάνα επηρέασε όπως είναι φυσικό και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Σε συνάντηση που είχε στο Κόμπαμ ο πρόεδρος του συλλόγου, Μπρους Μπακ με τους παίκτες του Κάρλο Αντσελότι τους εξήγησε πως έχουν τα πράγματα. Ακόμα και στο προπονητικό επιτελείο θα υπάρξουν περικοπές. Αυτό που για την ώρα μένει ανέγγιχτο είναι τα μπόνους που υπάρχουν στα συμβόλαια παικτών που πήγαν στην ομάδα πριν από το 2009.

// www.sport-fm.gr //

Δεν υπάρχουν σχόλια :