Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Ηγέτης μας θα εξαφανίσει το έλλειμμα ή τη χώρα την ίδια;

Καλησπέρα πατριώτες

Πραγματικά αυτή την εβδομάδα νοιώθω πολύ υπερήφανος σαν Έλληνας, Χριστιανός και Πατριώτης που ανήκω σε αυτή την παράταξη όπου έχουμε ένα τόσο Μεγάλο και Θεόπεμπτο Ηγέτη!!!!
Ο θεός να τον έχει πάντα καλά, να κόβει χρόνια από εμάς τους ταπεινούς οπαδούς και να τα δίνει στον Ηγέτη μας!!! Και εξηγούμαι …..
Όπως θυμάστε καλά πριν λίγους μήνες ο Ηγέτης μας μιλώντας στο Ζάππειο για την οικονομία είχε προβλέψει ότι αυτός σαν κυβερνήσει θα μπορούσε να μηδενίσει το έλλειμμα της χώρας μέχρι το 2013 …. Όλοι τότε οι δήθεν οικονομικοί εγκέφαλοι εντός κα εκτός χώρας τον είχαν λοιδορήσει …….
Να όμως που ο Ηγέτης μας ανέβηκε στην συμπρωτεύουσα την περασμένη βδομάδα για την Έκθεση. Δεν ξέρω τί επηρέασε τον Ηγέτη μας, ίσως ο Μακεδονικός αέρας, ίσως η ........

......... Μακεδονική σάρισα του Πανίκα Ζορρό, ίσως τα θερμά λόγια του Παναγιότατου Άνθιμου για λευτεριά των σκλαβωμένων Μακεδόνων και της Μακεδονίας. Το θαύμα πάντως έγινε …..
Μπορώ είπε, να εξαφανίσω το έλλειμμα της χώρας μέσα στο 2011 δηλαδή σε ένα χρόνο!!! Και όλοι έμειναν άφωνοι πιστεύοντας ότι ο Ηγέτης μας είχε κάμει σαρδάμ ….
Όχι κύριοι, τα είπε σωστά γι’ αυτό άλλωστε, ο Ηγέτης μας είχε ανακηρυχτεί στο Χάρβαρντ, κατά τη διάρκεια των summer camp όπου πήγαινε με την μητέρα του κάθε χρόνο, σε Μέγα Διδάκτορα των οικονομικών του μηδενισμού …….
Εξηγήσεις βέβαια δεν έδωσε πως θα εξαφανίσει το χρέος αλλά εμείς οι οπαδοί είμαστε υποχρεωμένοι να τον τιμήσουμε και να δοξάσουμε τον Ύψιστο που μας έστειλε για Ηγέτη τον Αντώνιο Α’ ή Ζιγδαντώνη ή Μάγο Χουντίνι όπως θα τον αποκαλούμε από σήμερα ……. Ποιος ήταν άλλωστε ο Χουντίνι; Ένας ψευτομάγος που εξαφάνιζε ζώα, ενώ ο δικός μας θα εξαφανίσει σε ένα χρόνο όλη την χώρα μαζί με ότι υπάρχει πάνω της, δηλαδή και τα ζώα και τους ανθρώπους ……..
Δεν θέλω να ασχοληθώ με άλλο θέμα σήμερα, εκτός αό τον Ύμνο στον Ηγέτη μας που μας έκανε πραγματικά, εθνικά υπερήφανους!!!!
Ζήτω το Έθνος
Ζήτω ο Ηγέτης μας Αντώνιος Α’
Ζήτω ο νέος Μέγας Χουντίνι

Ο Αναλυτής

ΥΓ
Ξέχασα να σας πω ότι όποιος διαφωνεί με την ανάλυση του Ηγέτη μας για μηδενισμό και εξαφάνιση του ελλείμματος σε ένα χρόνο θα διαγράφεται από το κόμμα. Όσοι δε, δεν ανήκουν στο κόμμα και διαφωνούν θα παραπέμπονται σε Εξεταστική Επιτροπή όταν γίνουμε κυβέρνηση …..
Γι’ αυτό ο Ηγέτης μας υλοποιεί την προεκλογική του υπόσχεση για εκδημοκρατισμό του κόμματός μας, όπου όλοι θα έχουν τη δυνατότητα να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους όπως προβλέπει και το Σύνταγμά μας ……

Ο Αναλυτής

ΥΓ2
Η Πειθαρχική Επιτροπή του κόμματος μας όπως άλλοτε η λαοφιλής Ιερά Εξέτασις, με Επικεφαλής το Μεγάλο μας Στέλεχος, βουλευτή Πειραιά, Γιάννη Τραγάκη ή Καφετζή, θα περιοδεύει την Επικράτεια για να διαγράφει όσους διαφωνούν με την μαθηματική θεωρία του Ηγέτη μας Ζιγδαντώνη ή Μάγου Χουντίνι!!!!!
Γιατί ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ!!!!!

ΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ!!!!!

ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ!!!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!

ΝΕΑ ΠΟΛ.ΑΝ. (πρώην ΝΔ)

Ο Αναλυτής και πάλι

Δεν υπάρχουν σχόλια :