Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Παράταση στην επιστροφή Λάμπαρντ

Ο Φράνκ Λάμπαρντ το μεγάλο «όπλο» της Τσέλσι στον χώρο της μεσαίας γραμμής δεν είναι ακόμα έτοιμο να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Όπως αποκάλυψε το ιατρικό επιτελείο των «μπλε» ο κόσμος των νταμπλούχων Αγγλίας θα χρειαστεί να περιμένει τουλάχιστον άλλες δεκαπέντε μέρες προκειμένου να χαρεί ξανά υγιή τον αρχηγό της ομάδας. .......................

..............................Η επέμβαση στην κοίλη μπορεί να έδιωξε μια και καλή το χρόνιο πρόβλημα που ταλαιπωρούσε τον 32χρονο μέσο αλλά έχει αναγκάσει τον Κάρλο Αντσελότι να κάνει τα πλάνα του χωρίς να συμπεριλαμβάνει σε αυτά τον ηγέτη το λονδρέζικου συλλόγου.

Η νέα αναβολή στην επιστροφή του Λάμπαρντ σημαίνει πως δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση της εθνικής Αγγλίας με το Μαυροβούνιο στις 12 Οκτωβρίου. Επίσης θα απουσιάσει από τους κρίσιμους αγώνες της Τσέλσι με αντιπάλους την Άρσεναλ για την Πρέμιερ Λιγκ και την Μαρσέιγ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Πιθανότερη ημερομηνία επανόδου μπορεί να θεωρηθεί η 16η Οκτωβρίου στον εκτός έδρας αγώνα με την Άστον Βίλα.



Δεν υπάρχουν σχόλια :