Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Γιώργος Χατζημαρκάκης: Ο Καραμανλής βούλιαξε την Ελλάδα και πρέπει να πληρώσει - Πολιτικοί με τόλμη όπως η Ντόρα Μπακογιάννη θα παίξουν ρόλο στο μέλλον (video)

Ο Κώστας Καραμανλής ήταν πρωθυπουργός μιας κυβέρνησης που έφερε τη χώρα σε αυτή την κατάσταση, δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Πρώτη Γραμμή», ο ελληνικής καταγωγής Γερμανός Ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης.
Τόνισε ότι σήμερα ο μέσος πολίτης στην Ελλάδα υποφέρει λόγω μιας πολιτικής που ακολουθήθηκε. Αναρωτήθηκε εάν έχει πληρώσει αυτός που ήταν υπεύθυνος για την πολιτική αυτή.
Ο κ. Χατζημαρκάκης προανήγγειλε την δημιουργία εξεταστικής επιτροπής στο ευρωκοινοβούλιο, ενώ αναγνώρισε τις ευθύνες που έχει η Γερμανία στην κατάσταση που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα.
Τόνισε επίσης ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πλέον κόμματα και αναγνωρίζονται μόνο όσα πολιτικά πρόσωπα έχουν κάποια αξιοπρέπεια.
Για τον Γιώργο Παπανδρέου είπε ότι είναι ένας σημαντικός θεσμός για την Ελλάδα, ως ένας σημαντικός άνθρωπος που αναγνωρίζεται στο εξωτερικό.
Αναγνώρισε επίσης και την Ντόρα Μπακογιάννη που υπερψήφισε τα μέτρα της κυβέρνησης, λέγοντας ότι η απόφαση αυτή ήθελε μεγάλη αποφασιστικότητα.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τη συνέντευξη του Γιώργου Χατζημαρκάκη στην "Πρώτη Γραμμή" της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ...

Δεν υπάρχουν σχόλια :