Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Δήλωση Παπαμιμίκου για την πρωτιά της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος κέρδισε το πρώτο μεγάλο στοίχημα της προεδρίας του! Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, αναδείχθηκε για 25η χρονιά πρώτη δύναμη σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, γεγονός που αποκτά ξεχωριστή σημασία αν αναλογιστεί κανείς τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξήχθησαν οι φετινές εκλογές.
Ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, στην δήλωση που εξέδωσε για τη νίκη της γαλάζιας φοιτητικής παράταξης, τονίζει: "Σήμερα οι φοιτητές και σπουδαστές σε όλα τα ακαδημαϊκά ιδρύματα της χώρας ανέδειξαν τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ πρώτη δύναμη για 25η χρονιά. Τη στιγμή που οι νέοι αμφισβητούν τα πάντα, έδειξαν την απόλυτη εμπιστοσύνη τους στην παράταξή μας", υπογραμμίζει ο Ανδρέας Παπαμιμίκος και προσθέτει:"Εξ' αρχής εμείς μιλήσαμε ξεκάθαρα και κάναμε λόγο για αναμέτρηση πολιτικών, για σύγκρουση νοοτροπιών. Οι νέες και οι νέοι έκαναν μια ξεκλαθαρη επιλογή. Ακολούθησαν τον δημιουργικό δρόμο της πρωτοπορίας και της ευθύνης. Τον δρόμο της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ".
Καταλήγοντας, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος καλεί τις παρατάξεις σε συνεννόηση για την έκδοση κοινών αποτελεσμάτων. "Ακόμη και τώρα καλούμε το σύνολο των παρατάξεων να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να εκδώσουμε από κοινού αποτελέσματα. Στόχος μας η αναβίωση ενός σύγχρονου φοιτητικού κινήματος ικανού σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία να κρατήσει ζωντανή την ελπίδα της νέας γενιάς", επισημαίνει ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :