Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Κωλοτούμπες Κουμουτσάκου. Καμουτσίκι που τους χρειάζεται!

Κωμικοτραγικές καταστάσεις στη Νέα Ρηγίλλης. Οι άνθρωποι ούτε γραμμή δεν μπορούν να βγάλουν μεταξύ τους  και την ίδια στιγμή απαιτούν από τους υπόλοιπους, κομματικές πειθαρχίες και άλλα κουραφέξαλα. Σε βασικά, βασικότατα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος, λακίζουν και λαϊκίζουν. Έγιναν επαγγελματίες της εξαπάτησης, του διασυρμού και της πολιτικής κωλοτούμπας. Έξω διαβεβαιώνουν τους συνομιλητές τους, ακριβώς τα αντίθετα που υποστηρίζουν στο εσωτερικό. Πουλάνε χάντρες στους ιθαγενείς, για εσωτερική κατανάλωση και ψηφοθηρία και παρουσιάζονται στο εξωτερικό ως "προστάτες" της ευρωπαϊκής πολιτικής. Συμπεριφέρονται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που εξαπατούσαν οι Έλληνες τους Ευρωπαίους, τόσα χρόνια. Τα greek logistics στην σαμαρική έκδοση των greek politics. Λες και δεν μας έχουν πάρει χαμπάρι. Τους πουλάμε πορτοκάλια και βάζουμε στον πάτο τα σάπια. Έπειτα σφυρίζουμε αδιάφορα και κάνουμε τους κουτούς! Μέχρι πότε; Πιάσαμε πάτο! Σαπίσαμε, εξαιτίας της καταστροφικής πολιτικής Καραμανλή! Μόνο η ΝΔ του Σαμαρά δεν το κατάλαβε ακόμα ή δεν θέλει να το καταλάβει! Αφού έχουν καταπατήσει στο εσωτερικό κάθε έννοια ευρωπαϊσμού, λόγω τσαμπουκά της φυλής, το παίζουν έξω κουτοπόνηροι και ένθερμοι Ευρωπαϊστές. Παράνοια! Greek politics σε νεοδεξιό σαμαρικό πακέτο! Το κακό είναι ότι οι φανατισμένοι ακροδεξιοί οπαδοί του Ηγέτη Αντώνη, αφομοιώνουν μόνον την «εσωτερική κατανάλωση» στο μαγαζί που έχουν στήσει οι γραφικοί σωματοφύλακες του Ηγέτη και δεν κοιτάζουν παραπέρα. Να δούνε τι ακριβώς λένε οι φωστήρες της Νέας Ρηγίλλης στο εξωτερικό.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα της νεοδεξιάς κωλοτούμπας, ο περιλάλητος ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος. Μιλά λες και δεν τον «ακούμε»! Προσέξτε μερικές από τις κοτρώνες που πέταξε στην Ολομέλεια του ΕΚ για την "Στρατηγική 2020" και τον Μηχανισμό Στήριξης της ελληνικής οικονομίας:
  • «Η ΝΔ ουδέποτε αντιτάχθηκε στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης της Ελλάδας» (γι’ αυτό καταψήφισε το πακέτο στη Βουλή!)
  • «Υποστηρίξαμε την ανάγκη αυστηρής δημοσιονομικής πειθαρχίας αλλά και αναπτυξιακής πολιτικής»(χωρίς να το λένε δημόσια. Μεταξύ τους τα υποστήριζαν).
  • «Η κυβερνητική πλειοψηφία αρνήθηκε κάθε προηγούμενη συνεννόηση που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ευρεία πολιτική και κοινωνική συναίνεση» (Γι’ αυτό ο Ηγέτης Αντώνης αρνήθηκε να μετάσχει στην σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο και μόνο μετά από τον θάνατο τριών εργαζομένων στην Marfin, δέχτηκε απλώς να παρίσταται! Τρέχει όμως σε ραντεβού με την Αριστερά, όπου συμφωνεί σχεδόν σε όλα!)
  • «Ευχαριστούμε για την στήριξή των εταίρων μας» (Τότε γιατί δεν ψηφίσατε το πακέτο στήριξης αλλά το παίζετε "Θα τα καταφέρουμε μόνοι μας - ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο";).

Δεν υπάρχουν σχόλια :