Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Δεν πάει ο Σαμαράς στη ΔΑΠ, που κατέγραψε νέα νίκη στις εκλογές!

Εντύπωση και πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει η απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, να μην επισκεφθεί τα κεντρικά γραφεία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, μετά την ολοκλήρωση των φοιτητικών εκλογών. Σημειώνεται, ότι ούτε κατά την προεκλογική περίοδο της ΔΑΠ πραγματοποίησε ομιλία σε κάποιο Πανεπιστημιακό αμφιθέατρο.
Το "έθιμο" αυτό -να βρίσκονται δηλαδή κοντά στην "γαλάζια" φοιτητική νεολαία κατά την προεκλογική περίοδο και την ημέρα των φοιτητικών εκλογών- είχαν ακολουθήσει όλοι οι πρώην πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας, όπως ο Κώστας Καραμανλής, ο Μιλτιάδης Έβερτ, ο Κώστας Μητσοτάκης, συμβολίζοντας με αυτόν τον τρόπο το... ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση του κόμματος στους νεολαίους, που δίνουν κάθε χρόνο τη "μάχη" στις φοιτητικές εκλογές και καθημερινά αγωνίζονται για τις φιλελεύθερες ιδέες στα πανεπιστημιακά αμφιθέατρα.


Σχόλιο περιοδικού: Πού να... ξεμυτίσει ο Αντώνης Ζίγδης-Παπαρήγας; Ξέρει πολύ καλά, ότι η επιτυχία της ΔΑΠ δεν οφείλεται στον ίδιο, αλλά στον νέο Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο, τον οποίο πολέμησαν λυσσαλέα οι ψυχωτικοί του μυστικοσύμβουλοι, στηρίζοντας τον Κώστα Χατζή! Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της ΔΑΠ που η νίκη της όχι μόνο δεν πιστώνεται στην ηγεσία της ΝΔ, αλλά και αποτελεί ηχηρό χαστούκι στις αδιέξοδες και συρρικνωτικές επιλογές της...

Δεν υπάρχουν σχόλια :