Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Οι φυλές της ΝουΝουΔού

Η ΝουΝουΔού διαιρείται σε πέντε βασικές τάξεις στελεχών.

  •  Στους εκλεκτούς της Άνοιξης. Δεν χρειάζονται περισσότερα σχόλια. Είναι οι μόνοι που πραγματικά εμπιστεύεται ο Μεγάλος Ηγέτης.

  • Στους εκλεκτούς της Λαϊκής Δεξιάς, που αποδεικνύουν όμως, εμπράκτως, ότι μεταλλάσσονται σε στελέχη της Άνοιξης!

  • Σε αυτούς που πλήγωσαν την παράταξη (μόνον ο Μουρούτης δίνει τον χαρακτηρισμό, αφήνοντας απέξω φυσικά όσους στήριξαν Αρχηγαντώνη στις εσωκομματικές εκλογές).

  • Σε αυτούς που λένε καμιά λέξη παραπάνω, εκτός γραμμής Λαζαρίδη. Αυτοί κατατάσσονται στα βαρίδια και εφόσον δεν συμμορφώνονται διαβαθμίζονται σε «αυτούς που πλήγωσαν την παράταξη», δηλαδή τον Ηγέτη. Κανένας δεν επιτρέπεται να πληγώνει τον Αρχηγό, μια και ο Αρχηγός ταυτίζεται με την Παράταξη, το Έθνος και τη σωτηρία της Πατρίδας.

  • Τέλος υπάρχει και η τάξη των προβάτων. Αυτοί που υποχρεούνται να χειροκροτούν τις επιλογές του Προέδρου. Απαγορεύεται η έκφραση της γνώμης. Όι πάντες υποχρεούνται να υπακούν.  Ανάλογα με τον βαθμό υπακοής που επιδεικνύουν διαβαθμίζονται σε μια από τις παραπάνω ομάδες. Μέσα στο μαντρί τους τρώει ο Λαζαρίδης, η κατάθλιψη και η παρακμή. Έξω απ΄ το μαντρί τους περιμένει ο Μουρούτης για να τους διαπομπεύσει στα blogs της ΝεοΔεξιάς!...!

Δεν υπάρχουν σχόλια :