Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Είμαστε δυο, είμαστε τρεις, είμαστε χίλιοι δεκατρείς...

«Ο Αντ. Σαμαράς θα συναντηθεί κατ’ ιδίαν την ερχόμενη Δευτέρα με την Αλ. Παπαρήγα και πιθανότατα την Τρίτη με τον Αλ. Τσίπρα, προκειμένου να αναζητηθούν πεδία ελάχιστης συνεννόησης για την αντιμετώπιση των συνεπειών της προσφυγής στον μηχανισμό στήριξης και στο ΔΝΤ (ενδεχομένως και για το ασφαλιστικό), πρωτοβουλία που είχε προαναγγείλει ο πρόεδρος της ΝΔ στις δηλώσεις μετά την πρόσφατη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Η τακτική αυτή της Ρηγίλλης αναμένεται να προκαλέσει νέο κύκλο εσωκομματικών αντιπαραθέσεων αφού στελέχη, όχι μόνο όσα κινούνται πέριξ της κ. Μπακογιάννη, αλλά και κάποια από αυτά που έως σήμερα στήριξαν τις επιλογές του κ. Σαμαρά, δεν κρύβουν τη δυσαρέσκειά τους για την εν γένει πολιτική του κόμματος υποστηρίζοντας ότι «η συμπόρευση με τα κόμματα της Αριστεράς απομακρύνει τη ΝΔ τόσο από τον ζωτικό πολιτικό της χώρο, όσο και από τη φιλελεύθερη ιδεολογία της». (Πηγή: «ΗΜΕΡΗΣΙΑ», Πέμπτη 13 Μαΐου 2010)

Σχόλιο «περιοδικού»: Άντε, Αντώνη, σε βλέπω τελικά να κάνεις τη «Νέα Νέα Δημοκρατία»… ΣΥΡΙΖΑ! Αλλά φυσικό να είναι να διαγκωνίζεστε με τον Αλέξη ποιος θα… καταφέρει να μπει στη Βουλή στις επόμενες εκλογές!...! Ίσως, εάν κατεβείτε και με κοινό ψηφοδέλτιο, να έχετε καλύτερες πιθανότητες…

Δεν υπάρχουν σχόλια :