Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Παραλίγο ξύλο στον "Πολιτικό Σχεδιασμό"

Στη Λυκείου βρίσκεται ο πολιτικός σχεδιασμός της Νέας Δημοκρατίας. Το μέχρι πρόσφατα μαγαζάκι της Φεβρωνίας. Άλλο ένα στέλεχος του μηχανισμού της Ρηγίλλης που στήριξε Σαμαρά αλλά δεν ευτύχησε να δει τους αγώνες της να δικαιώνονται! Μάλιστα για να συνεχιστεί το «έργο» της κλήθηκαν να την αντικαταστήσουν δύο από τα στελέχη του "προέδρου Αντώνη".
Στη Λυκείου χώρεσαν δύο γίγαντες σχεδιαστές! Ο Χαρακόπουλος και ο Γκιουλέκας. Μοιράστηκαν μάλιστα οι ρόλοι και τα ιμάτια, με τρόπο που να μην μείνει κανένας στενοχωρημένος. Ο Μάξιμος πήρε τον σχεδιασμό και ο Γκιουλέκας, την κατάρτιση προγράμματος. Ρίχτηκε λιγάκι ο Γκιουλέκας μια και δεν ήταν εξαρχής πρωτοπαλίκαρο. Άργησε λιγάκι και τον έφαγε στη στροφή ο μάγκας ο Μάξιμος.
Το πρόβλημα όμως φάνηκε όταν πήγαν να παραλάβουν τα γραφεία τους. Είναι γνωστό ότι δεν έχουν όλα τις ίδιες «πολυτέλειες». Ο διευθυντής του Γκιουλέκα που ήταν ενήμερος για τα κατατόπια έτρεξε και εγκαταστάθηκε στα ευρύχωρα. Να έχει τις άπλες του. Μέχρι και τις κορνίζες έβαλε στους τοίχους, μη δείχνουν «κενές ιδεών»! Έφτασε μετά από λίγο ο manager του Μάξιμου και ποιος είδε το χάρο και δεν τον φοβήθηκε. Μόνο στα χέρια δεν πιάστηκαν. Χρειάστηκε να επέμβουν «ψύχραιμες» φωνές από ψηλά για να …….. κατέβουν οι κορνίζες και να ηρεμήσουν τα άγρια πνεύματα στη Λυκείου!...!

Δεν υπάρχουν σχόλια :